Anita (25): Našla jsem si sugar daddyho. Za 200 tisíc si se mnou může v posteli dělat, co chce. A že mě nešetří

Anita (25): Našla jsem si sugar daddyho. Za 200 tisíc si se mnou může v posteli dělat, co chce. A že mě nešetří
Zdroj: Shutterstock

Anita se v baru seznámila se spolumajitelem jedné velké firmy. Ještě ten večer se natolik sblížili, že jí Čestmír následující den přednesl poněkud neslušný návrh.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 10. 2021 15:00

Nikdy jsem neplánovala, že se nechám vydržovat. Ale jednou jsme byly s kamarádkou Janou v baru a potkaly jsme tam jejího otce. Měl s sebou společníka ze své firmy Čestmíra. Ten nám koupil láhev drahého šampaňského a celý večer se ptal, jestli něco nepotřebujeme. Neuvěřitelně mi to imponovalo.

Rozdali jsme si to na záchodcích

Když jsem odcházela, zastavil mě na rohu, kam nikdo neviděl, a řekl si o moje telefonní číslo. Lehce přiopilý mi při této otázce zajel rukou pod sukni a rozhodně se neupejpal. Ucítila jsem jeho prsty v sobě a okamžitě jsem zpozorovala, jak vlhnu a dělá mi jeho pozornost dobře. Začali jsme se vášnivě líbat a ještě ten večer jsme si to rozdali na záchodcích.

Byl dominantní a to mi imponovalo. Když do mě vniknul, roztrhl mi kalhotky a vrazil mi je do pusy. Vzal si mě zezadu a těsně před vyvrcholením mě silou donutil pokleknout a udělat přesně to, oč mě žádal. Byl to jeden z nejvášnivějších momentů, jaký jsem kdy zažila. "Zítra ti zavolám a domluvíme se dál," mrknul na mě a odešel. Nevěděla jsem na čem a číslo jsem mu ani nestihla dát. Druhý den se ale překvapivě ozval.

Udělal mi hodně odvážnou nabídku

"Můžu ti zavolat?" přišla mi zpráva z neznámého čísla. Bylo mi jasné, kdo to je. Souhlasila jsem. "Víš, hledám někoho, o koho se budu moct starat. Peněz mám dost a rád je za tebe utratím. Pokud sníš o drahých kabelkách nebo autech, stačí říct," spustil. Zalapala jsem po dechu. "Co tím chceš říct?" zeptala jsem se trochu opatrně.

Rychle mi to vysvětlil, zřejmě to nedělal poprvé. Budu od něj mít veškerý komfort a přísun peněz, pokud s ním budu mít sex. "No tak, každá holka sní o něčem, co si nemůže dovolit. Nemůžeš říct ne," přemlouval mě. Jeho nabídka však měla malý háček. "Víš, mám rád tvrdší sex. Chtěl bych si s tebou dělat, co mě napadne," mluvil narovinu. "To, co včera?" zeptala jsem se a snažila se znít svůdně, ne jako malá holka. Zasmál se. "Něco trochu jiného, to byla spíš taková rozehřívačka. Neboj se, užiješ si to," sliboval.

Jeho přístup k sexu mě nepřestává šokovat

Nemůžu říct, že by mě to nelákalo. Studovala jsem vysokou školu, peněz jsem moc neměla a věcí, co bych si ráda koupila, byla spousta. Rozhodla jsem se, že to zkusím. Hned první setkání s Čestmírem mě však vytrhlo z mých představ. Ukázalo se, že je velkým příznivcem análního sexu a všech možných hraček.

Přímo se vyžíval v tom, že mi způsobuje bolest. Paradoxně i když jsem měla pocit, že se mi to v tu chvíli nelíbí a prosila jsem, ať toho nechá, vždy to končilo mým orgasmem. A to dokonce tak, že jsem s ním poprvé v životě zažila mokrý orgasmus.

Ta setkání byla pokaždé stejná, bála jsem se už dopředu. Ale ty peníze, které mi chodily na účet... Každý měsíc mi posílá 200 tisíc. To je pro studentku neuvěřitelná suma. Mimoto dostávám spoustu dárků a chodím do drahých restaurací. Je vzdělaný a umí se ve společnosti chovat. Imponuje mi to a ráda se s ním někde ukazuji, ačkoliv nejsme oficiálně pár. Jen se vždy bojím, co mě právě ten večer potká... Zároveň s tím nedokážu přestat, o tolik peněz prostě nechci přijít.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články