Nela (31): Přítel se přiznal, proč ho se mnou nebaví spát. A já mu to nemohu mít za zlé

Nela (31): Přítel se přiznal, proč ho se mnou nebaví spát. A já mu to nemohu mít za zlé
Zdroj: Unsplash

Nela si našla skvělého přítele, se kterým si od první chvíle rozuměla. Trápil ji však nedostatek sexu. Když jí Tonda jednoho dne prozradil, proč spolu spí jen zřídka a v rychlosti, zůstala stát jako opařená.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 10. 2021 10:00

S Tondou jsem se seznámila v práci. Byl tam ze všech chlapů nejhezčí, což pro mě byla velká výzvu. Hned první den jsem k němu přišla a řekla: "Nezajdeme na drink?"

Tonda vypadal, že chce mít sex co nejdřív z krku

Souhlasil a domů jsme se vrátili až nad ránem. Pouhé dvě hodiny spánku vykonaly své a my se pak v práci potutelně usmívali a byli jako spiklenci, kteří vědí, proč právě jim to dneska nejde. Dokázala jsem s ním prokecat dlouhé hodiny, byl skvělým parťákem.

Jezdili jsme na výlety, chodili na nákupy a sdíleli pracovní starosti. Zanedlouho se z nás stal pár a byli jsme v práci velmi populární. Co mě však trápilo, byl nedostatek sexu. Tonda vypadal, že to chce mít vždycky rychle za sebou. Nijak zvlášť se mě nedotýkal, o orálním uspokojení jsem si mohla nechat jen zdát.

Prozradil mi, že je na kluky

Na druhou stranu ani on po mě nikdy nechtěl, abych se ho nějak zvlášť dotýkala. Po roce vztahu Tonda přišel a oznámil mi: "Nelko, já už takhle dál nemůžu. Teď už si jsem jistý. Líbí se mi kluci." Zpočátku to pro mě byl šok, ale dalo mi to odpověď na mnoho otázek. Vztek, nepochopení a lítost vystřídal strach, že bych o Tondu přišla úplně.

Zůstali jsme dál přáteli, protože pokud nám někdy něco skutečně fungovalo, byla to komunikace. Museli jsme vydržet pár posměšků v práci, protože jakmile Tonda jednou prozradil svou orientaci, už se s ní netajil. Pořád byl však skvělým člověkem, který mi byl v mnoha těžkých životních situacích oporou.

Poprosil mě, zda bych mu nešla za svědka

"Tohle je Aleš." přišel jednou. Nového partnera mi představoval s hrdostí. Často říkal, že když si člověk konečně přizná, kým ve skutečnosti je, uleví se mu. Podnikali jsme společně spoustu aktivit a bylo to zkrátka skvělé. Netrvalo dlouho a Tonda přišel s prstýnkem. "Aleš mě požádal o ruku!" radoval se. A já s ním. Za ty roky byl pro mě nejlepším přítelem a rodinou.

A tak se stalo, že jsem svému expříteli, který měl až podezřele nízkou chuť na sex s dívkou, šla za svědka. Na svatbu, kterou měl s mužem. Život je někdy vážně nevyzpytatelný. Už se těším, co dalšího přinese!

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články