Přemek (34): Přítelkyně mě nedávno poprosila, zda může s bývalým do divadla. Tím to ale zdaleka neskončilo

Přemek (34): Přítelkyně mě nedávno poprosila, zda může s bývalým do divadla. Tím to ale zdaleka neskončilo

Být srovnaný se svou minulostí je základním pravidlem každého zdravého vztahu. Pokud to tak jeden z partnerů nemá, těžko může začít něco nového. Přemek si našel přítelkyni. Ta ale neustále dávala přednost svému bývalému.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 06. 2021 13:00

Do Anežky (29) jsem se zamiloval snad na první pohled. Bylo to jako rána z čistého nebe. Nejdříve mě zaujala svým vzhledem. Není to žádná modelka z časopisu, ale její krása je neobyčejná a to se mi na ženách líbí. Neváhal jsem a oslovil ji. Pozval jsem ji na rande. Nemyslel jsem si, že mi na to kývne, ale překvapila mě.

Tvrdila, že minulost má vyřešenou

Naše první rande dopadlo úžasně, takže jsme si hned domluvili další. Podobně jako naše první setkání probíhala i ta následující. Postupně se mi Anežka víc a víc otevírala a já zjistil další podrobnosti o jejím životě.

Řekla mi, že se nedávno rozešla s přítelem, se kterým chodila skoro deset let. Byla to její láska ze střední, ale prý všechno hezké má svůj konec. Každý měl jiné představy o budoucnosti, které spolu nešly dohromady. Ona si přála založit rodinu, zatímco on viděl priority někde jinde.

Expřítel ji pozval do divadla

V tu chvíli mě nenapadlo na jejího bývalého žárlit. Myslel jsem si, že je mezi nimi konec, že se nevídají a nemají už nic společného. Víc jsem se ale mýlit nemohl. Anežka svoji milostnou historii rozhodně neměla uzavřenou a jak jsem postupně zjišťoval, podobně na tom byl i její expřítel.

Jednoho dne za mnou Anežka přišla s nevídanou prosbou. „Víš, Vítek mě pozval ve středu do divadla, nevadilo by ti, kdybych s ním šla? Říkal, že se ptal snad už každého, jestli nemá čas, ale nikdo neměl. Lístky jsou prý dost drahé, tak nechce, aby propadly,“ řekla mi. Neměl jsem jinou možnost než odpovědět, že mi to nevadí. Nechtěl jsem být za žárlivce.

Tajně se spolu scházejí

Ale v tu chvíli jsem měl zbystřit. To přece není normální, aby expřítel zval svoji bývalou do divadla. Samozřejmě, že jsem si řekl, že je to divné, ale víc jsem se tím nezabýval. Nedávno jsem nicméně viděl něco, co mě rozčílilo. Když jsem odcházel z práce, zahlédl jsem Anežku. Nevšimla si mě a díky tomu jsem zjistil, kam míří. Samozřejmě, že za Vítkem. Měli spolu sraz v restauraci.

Naštval jsem se a došlo mi, že jsem naletěl. Anežka se mnou chodí jen proto, aby zapomněla na Vítka, a to se jí evidentně nedaří. Stále to spolu nemají dořešené a vzájemně se milují. Dělám jim v jejich vztahu takové páté kolo u vozu, a to nemám zapotřebí!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články