Míša (26): Partner začal neskutečně žárlit na to, čím se živím. Nutí mě, abych toho nechala

Míša (26): Partner začal neskutečně žárlit na to, čím se živím. Nutí mě, abych toho nechala

Ne každý ví, co znamená být influencer, ale právě tímto se Míša živí. Na svém profilu na sociální síti má desítky tisíc sledujících a radí jim zejména v oblasti módy. Jenže jejímu příteli začalo vadit, o jaké kousky se jedná.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 03. 2021 08:30

Před pár lety jsem si založila profil na sociální síti a díky své lásce k módě jsem začala mít dost sledujících. Počet rostl a já se teď po letech pyšním opravdu hromadou lidí, kteří se na mé příspěvky dívají.

Sledující zajímá hlavně můj zadek

Nepíšu to proto, že bych se chtěla chlubit, ale díky tomu jsem se tím začala živit a stala se ze mě influencerka. Svůj profil mám založený hlavně na módě, kterou předvádím na sobě, a myslím si, že většinu sledujících hodně zajímá moje tělo, zejména zadek.

Pečuji o sebe, zdravě jím, cvičím a podle toho také vypadám. Pokaždé, když fotím nějaký kousek, vystavuji se hlavně zezadu. Můj zadek je téměř na všech fotkách. Právě díky němu mám tolik práce. Ať už jde o módu, nebo doplňky stravy.

Odhaluji se, ale v rozumné míře

Nejdříve jsem dostávala nabídky na normální oblečení, poté na trochu odvážnější kousky, kde šlo hlavně o to, aby byl co nejvíce vyšpulený zadek, ale nic vulgárního. Na to jsem vlastně nalákala svého nynějšího přítele Petra.

Ten si mé fotky nemohl vynachválit a pokaždé mi psal krásné komentáře. Vzhledem k tomu, že se mi líbil a jsme ze stejného města, tak jsem souhlasila, že si zajdeme na rande. Jenže to, co se mu dříve líbilo, mu teď strašně vadí.

Nechce, aby se nade mnou chlapi ukájeli

Momentálně kupříkladu fotím spodní prádlo. On se může zbláznit. „Mohla by ses ukazovat trochu míň? To ti nevadí, že se nad tím třeba chlapi ukájejí?“ začal vyšilovat. „Mluvíš o sobě?“ rýpla jsem si do něj.

On začal hulákat na celý byt, že to byla jiná situace. Chce, abych toho okamžitě nechala, že prý je to přes čáru. Přitom sleduje podobné profily, jako je ten můj, a to mu přijde v pořádku. „Říkám ti po dobrém, abys s tím přestala!“ oznámil mi minule.

To ještě neví, že jsem dostala nabídku na kolekci plavek a tobolek pro pevnější prsa. Je to moje práce a nemíním s tím přestat. Navíc s každou další sexy fotkou roste počet lidí, kteří mě sledují, proto to ostatně dělám. Petr věděl, do čeho jde, ale něco mi říká, že se s tím nesmíří.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články