Monika (36): Milování ve třech se nám trošku zvrtlo. Zatímco manžel si užíval s kamarádkou, já jen zírala

Monika (36): Milování ve třech se nám trošku zvrtlo. Zatímco manžel si užíval s kamarádkou, já jen zírala

Moničin manžel dostal během pobytu s přáteli na chatě chuť na sex ve třech. Když k němu Monika dala svolení, zdálo se být všechno naprosto super. Bohužel to ale dopadlo úplně jinak, než si všichni zúčastnění představovali.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 09. 2021 12:00

Vždy jsme byli s manželem otevřeni novým věcem. A to zejména v sexu. Často jsme společně nakupovali v sexshopech a udělali si tak doma slušnou zásobu různých hraček. Považovala jsem nás za ty, kteří jsou v sexu hodně otevření.

Manžel přišel s návrhem sexu ve třech

Nijak nás to neopustilo ani s dětmi a stále jsme si uměli tyto momenty řádně vychutnat. Když jsme jednou o víkendu odjeli s přáteli na chatu, vzali jsme s sebou i moji kamarádku Irenu. Děti jsme nechali u babičky, nakoupili spoustu alkoholu a těšili se na víkend, kdy si zkrátka vyčistíme hlavu a užijeme si jen my dospělí.

Pozdě večer, když už šli všichni spát, jsme zůstali u ohně jen já, manžel Tomáš a Irena. Začali jsme se bavit o sexu, když tu Tom nadhodil: "Holky, a dělaly jste to někdy ve třech?" Obě jsme odpověděly, že ne, a smály se. Tom se zvednul, přišel ke mně a vášnivě mě políbil. Bylo mi před Irenou trochu stydno, přeci jen si tohle ráda nechávám do soukromí.

Začal líbat moji kamarádku

"Můžu?" zadíval se na mě a otočil se na Irenu. Rychle mi došlo, co tím myslí. Kývla jsem. Přišel za ní a políbil jí. Vzrušovalo mě to. Popadl láhev a řekl, ať jdeme s ním. Vzal nás do vířivky a začal se svlékat. "Tome, co blbneš, nemám tu plavky," smála jsem se. "Já taky ne," odvětil a odhodil poslední kus oblečení. Přitáhl si mě k sobě a já si klekla. Mezitím Irenu líbal po celém těle a já zas jeho.

Ze začátku to bylo naprosto úžasné. Užívaly jsme si i s Irenou. Pro mě to bylo nové a naprosto dokonalé. Nikdy jsem nezažila orgasmus se ženou, bylo to něco nepopsatelného! Po chvilce jsem si však všimla, že Tom se věnuje Ireně víc než mně. Zkrátka bylo vidět, že jsou pro sebe noví, kdežto mě už Tomáš zná. Začala jsem žárlit.

Zapomněli na mě, měli oči jen pro sebe

Došlo to tak daleko, že na mě úplně zapomněli. Alkohol tomu nepřidal a já místo slastného sexu ve třech pozorovala, jak si můj manžel užívá s mojí kamarádkou. Měnili polohy, byli vášniví a vůbec je netrápilo, že na ně jen tak zírám. Vztekle jsem odešla, šla si lehnout a vlivem alkoholu hned usnula.

Vzbudila jsem se někdy kolem páté ráno. Bylo mi divné, že Tomáš vedle mě není. Vzpomněla jsem si na včerejší dobrodružství a šla se podívat k vířivce. Našla jsem ho tam v objetí s Irenou, jak spokojeně spí na zemi. Dostala jsem strašný vztek. "Děláte si ze mě srandu?" zařvala jsem. Proběhla ostrá hádka, v jejímž důsledku jsem Irenu vyhodila z chaty. Tomáš usnul na gauči. Ráno jsme nikomu nic neřekli krom toho, že Irena musela v noci odjet.

Od té doby s Tomášem nemluvím a Irenu nechci ani vidět. Mám pocit, jako by mě povedli. Ale je to nevěra, když jsem k tomu dala svolení?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články