Iveta (25): Na seznámení s přítelovou babičkou jen tak nezapomenu. I tak mě naštěstí vzala do rodiny

Iveta (25): Na seznámení s přítelovou babičkou jen tak nezapomenu. I tak mě naštěstí vzala do rodiny
Zdroj: Freepik

Ivetu čekalo seznámení s babičkou jejího přítele. V inkriminovaný den věděla, že nesmí nic pokazit. Jenže Filip ji svedl v koupelně a když byli v nejlepším, stalo se něco, co si nikdo z nich nepředstavoval ani v tom nejhorším snu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 07. 2021 08:00

S Filipem (28) chodíme pět let. Už po roce chtěl, abych se seznámila s jeho rodinou. Mně ovšem tento typ návštěv nevyhovuje, takže jsem to maximálně oddalovala. Když ale Filipova babička slavila sedmdesátiny, nebylo úniku.

Čekalo mě důležité rodinné setkání

Babička Íra přítele defacto vychovávala. Podle toho, jak o ní vždycky mluvil, mi velmi rychle došlo, že mezi sebou mají silné pouto. Proto když jsme se měly seznámit, nesměla jsem selhat. Roztrhané džíny jsem hodila do skříně a vyměnila je za infantilně růžové šatičky, abych se jí zalíbila.

Na oslavu měli dorazit ještě tetičky a strýčkové z pátého kolene. Byla jsem nervózní. Moc dobře jsem věděla, jak Filipovi záleží na tom, aby mě jeho babička schválila. Doma jsem nahodila roztomilý kukuč a modlila se za zdárný průběh návštěvy. Babičce jsme pořídili nové houpací křeslo a vydali se na oslavu.

Irena byla moc sympatická. Už ve dveřích mě políbila na tvář a já vycítila, že to bude v pohodě. K obědu se podávala kachna. Oslava byla v plném proudu. Byla jsem překvapená, jak staříci holdovali alkoholu. I já se uvolnila a kopla do sebe čtyři panáky na babiččino zdraví.

Padla jsem nahá do náruče přítelově babičce

Filip mě začal pod stolem hladit na stehně. Několikrát jsem mu sundala ruku a udělala na něj gesto, aby toho nechal. Nedal si říct a klidně mi rukou zajel až do klína. Pošeptal mi do ucha, abych se za ním za pár minut vytratila a šla do horního patra. Když zmizel, zhruba za pět minut jsem ho následovala. Zašla jsem do malinkaté koupelny, kam se pohodlně vešel sotva jeden člověk.

Hodil mě na poličku. ,,Jsi v těch šatičkách tak sexy. Musím tě mít!“ řekl a začal mě svlékat. ,,Co když někdo přijde?“ zeptala jsem se. ,,Sem ty staříci sotva vylezou, neboj se,“ odvětil a líbal mě na krku. Situaci jsem se poddala. Byla jsem opřená o stěnu koupelny a Filip mě držel pod zadkem.

V nejlepším se otevřely dveře a já prakticky spadla do náruče babičce Irence. Té se na tváři mihl úsměv a pomohla mi postavit se na zem. ,,Zkuste se příště zamknout. Čekáme na vás s dortem, tak dodělejte, co musíte, a přijďte dolů,“ řekla celá rozesmátá. Nejraději bych se v tu chvíli propadla do země.

Do rodiny mě přes ten trapas přijali

Filip se smál na celé kolo. ,,Čemu se směješ? Víš, jak to je pro mě trapné? Tvoje babička mě vidí poprvé v životě a hned takhle? Já už tam nejdu,“ prohlásila jsem potupně. ,,Ale jdi ty. Babi je v pohodě. Dělej jakoby nic,“ prohlásil a vzal mě za ruku. Když jsme přišli dolů, zdálo se, že nikdo vážně neví, co jsme nahoře dělali.

Irena se ke mně před odchodem naklonila a řekla: ,,Moc se mi líbíš. Filip tě má rád. A nemysli si, nebyla jsem v tvém věku jiná.“ Trapnost mě sice nepřešla, ale došlo mi, že vlastně o nic nejde. Dnes, když chceme mít sex na místě, kde je více lidí, prostě se zamkneme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články