5 nejhorších zážitků z hlídání dětí: Pokus o vraždu i návštěva samotného Satana

5 nejhorších zážitků z hlídání dětí: Pokus o vraždu i návštěva samotného Satana
Zdroj: Pixabay

Hlídání děti se někdy změní v hororový zážitek. Nestačí jen pustit jim televizi, klidně to může skončit jako boj o život. Které zážitky z hlídání patří mezi ty úplně nejhorší?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 28. 05. 2021 16:30

Magazín Ranker shromáždil ty nejděsivější zážitky lidí, u kterých se hlídání dětí zvrtlo v jednu velkou noční můru. Došlo na pokus o vraždu, týrání domácích mazlíčků i paranormální aktivity...

Zabránila vraždě

„Měla jsem tehdy na starosti dvě dívky a jednoho chlapce, který měl asi osm let,” napsala uživatelka KochiraChiRah. „Dopoledne bylo vše v pořádku, holky si hrály s panenkami a kluk koukal na televizi. Odpoledne se ale ze zahrady ozval zoufalý křik. Vyběhla jsem ven a viděla, jak se obě dívky krčí v dětském zahradním domku, zatímco ten kluk bodal ostrým nožem do jednoho z oken domku."

Snažila se mu nůž vytrhnout, přitom se ale sama pořezala. Kluk byl jako smyslů zbavený. Křičel a kopal. Dívce se pak povedlo dotáhnout jej do pokoje a zavřít ho tam. Okamžitě volala matce dětí, která jí po příchodu domů vynadala. A se slovy, že je špatná chůva ji vyhodila, aniž by za hlídání zaplatila byť jediný dolar.

Přejetá zlatá rybka

„Jednou mne požádali, abych pohlídala milou a slušnou devítiletou holčičku," začíná své vyprávění uživatelka thefeeelixfossil. Chvíli si s dívkou povídala a ona pak prozradila, že toužila po morčeti. Matka jí ho ale nechtěla dovolit, protože už měla zlatou rybku. „Pak se najednou ke mně naklonila a řekla mi, že jí nezbylo nic jiného, než rybku ‘zavraždit’. Prý počkala, až všichni usnou, vytáhla ji z akvária, přejela několikrát bratrovým autíčkem a vhodila zpět do vody. A tak dosáhla svého. Rodiče jí koupili morče.”

Svého chtěl dosáhnout i strýc ženy s přezdívkou trousercobra. „Když byla moje máma v pubertě, jednou ho hlídala. Mohlo mu být tak šest, nebo sedm let. Za nic na světě se nechtěl převléct do pyžama a jít si lehnout do postele. Na dvě minuty někam odběhl a vrátil se s nožem v ruce. Máma musela jako štít použít žehličku. Jakmile se jí podařilo dostat za něj, zpacifikovala ho.”

Démonem posedlý kluk...

„Měla jsem kamarádku,” vzpomíná jedna nejmenovaná žena, „která měla hlídat sedmiletého chlapce. Jeho rodiče jí před odchodem řekli pěkně děsivou věc: ‘Kdyby začal Tommy mluvit o démonech, nic si z toho nedělej. Myslí si prostě, že je posedlý.’ Dodnes nechápu, jak se tam mohla má kamarádka ještě několikrát vrátit. Já bych vzala nohy na ramena.”

A to není jediný pekelný zážitek z hlídání dětí. Se samotným vládcem pekel měla mít zase zkušenost jistá Gweni. „Dala jsem děti spát a začala kecat přes telefon. Najednou se ozval hysterický křik. Jakmile jsem otevřela dveře dětského pokoje, skočila mi do náruče holčička, její dvouletý bratr ležel na posteli a nehýbal se. Všimla jsem si ale, že se v jeho tváři zračí děs. Když jsem se dívky zeptala, co se stalo, řekla mi, že je vyděsil Satan..." Chlapec prý nepromluvil o tom, co se stalo, jen souhlasně pokýval hlavou. Tyto děti asi propříště hlídání jen tak nenašly...

Zdroje informací:

Ranker.com: Babysitters share their creepiest on the job moments

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články