Láďa (22): Nikdy jsem se necítil tak trapně jako ten večer, kdy jsem zapomněl klíče v zámku

Láďa (22): Nikdy jsem se necítil tak trapně jako ten večer, kdy jsem zapomněl klíče v zámku
Zdroj: Freepik

Laďa nám zaslal do redakce vcelku vtipný zážitek. V práci sbalil kolegyni, po které už dlouho koukal. Pozval ji k sobě domů, kde bydlel se svojí matkou. Ta měla být v osudný večer na noční směně. Jenže se někde stala chyba...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 04. 2021 07:30

Už dlouho se mi v práci líbila jedna kolegyně. Magda byla sice o deset let starší, ale možná právě to mě na ní vzrušovalo.

Bydlel jsem ještě s matkou

Nebyl jsem jediný, kdo si na ni dělal zálusk. Byla to typická kráska, která zamotá hlavu nejednomu chlapovi. Ostatní kolegové jí různě nadbíhali, šli na to okatě. Jeden jí platil obědy, druhý jí každé ráno přinesl čerstvou snídani. Já jsem se rozhodl, že budu předstírat nezájem. Bylo totiž patrné, že běžné balicí techniky na ni nezabírají.

Jednou jsme se náhodou potkali u tiskárny. Stála za mnou a čekala na svoje dokumenty. Když z tiskárny vyjely ty moje, jen jsem se na ni usmál a měl jsem se k odchodu. Zastavila mě a řekla: „Ty se o nic ani nepokusíš?“ Chvíli jsem se na ni jen díval a pak řekl: „Bylo by pro tebe zajímavé se u mě večer podívat na nějaký film?

Ona se usmála a jen se zeptala na adresu. Nečekal jsem, že by to mohlo být tak snadné. Mělo to celé ale jeden háček. Já jsem ještě pořád bydlel s matkou. Ten večer nicméně měla mít noční směnu v nemocnici, takže byt byl volný. Po práci jsem letěl koupit nějaké víno a pohoštění, které se k filmu hodí. Nemohl jsem se dočkat, až přijde.

Usnuli jsme nazí v posteli

Když v sedm hodin Magda zaťukala, byl jsem velmi nervózní. Musel jsem ale dělat, že jsem nad věcí. Pustili jsme si jeden asijský film, ale já jsem stejně letmo sledoval jen Magdu. Byla vážně úchvatná. Pravidelně jsem nám doléval víno, aby z nás spadly zábrany. Když film skončil, otočila se na mě a zeptala se: „A teď budeme dělat co?“ Chytl jsem ji za hlavu a začal ji vášnivě líbat.

Ztišil jsem si zvonění na telefonu a cestou do pokoje jsem strčil klíče do dveří od bytu. Oblečení jsem z Magdy začal strhávat už v obýváku. Vedla za námi cesta, kde byla pohozená její podprsenka a moje slipy. Vášnivě jsme se pomilovali. Donesl jsem ještě do postele skleničky a víno. Dopili jsme druhou láhev. Nabídl jsem jí, aby zůstala až do rána. Neměla s tím problém.

Měli jsme docela upito, takže jsme usnuli velmi tvrdě. Během toho, co jsme spali, se moje matka snažila dostat domů. Zvonek nám nefungoval, takže se nedozvonila. Klíče do zámku sice strčila, ale už nedokázala odemknout. Až zpětně mi vyprávěla, jaký měla strach. Nemohla se mi dovolat a ani se dostat dovnitř.

Matka se nemohla dostat do bytu

Po hodině dobývaní se do bytu ji nenapadlo nic lepšího než zalarmovat celou rodinu a policii. Probudil mě až její hysterický křik: „Tak já se tady strachuji, že tě tu najdu mrtvého, a ty tu přitom ležíš nahatý s nějakou ženskou!“ Za ní stál děda a strýc, které matka vytáhla z postele. Policista, který vyčkával ve dveřích, se potutelně usmíval.

Tak co, paní, je váš syn v pořádku?“ zeptal se se smíchem. „Já se vám hrozně omlouvám, kdybych to jen tušila…,“ kála se matka a dál už raději mlčela. Vyvedla všechny s omluvou a jistou dávkou trapnosti z bytu. Magda celou dobu nehnutě ležela. Byla rudá jako rajče. „Moc se ti za to omlouvám,“ špitl jsem. Pod dekou jsem slyšel jen smích. Stálo to za to, jsme spolu už rok.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články