Karina (45): Otec nám do rodiny přivedl novou babičku. Když mi ji představil, málem mě kleplo

Karina (45): Otec nám do rodiny přivedl novou babičku. Když mi ji představil, málem mě kleplo
Zdroj: Freepik

Karin věděla, že její otec je proutník. Proto se také její rodiče rozvedli. Otec střídal ženy jako ponožky. Když opět přišel s tím, že je zamilovaný, Karin už to neřešila. On ale trval na seznámení nové babičky s rodinou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 06. 2021 08:00

Rodiče se rozvedli, ještě když jsem byla malá. Mohla za to táta, který nevydržel žít s jednou ženou. Matku ustavičně podváděl. Té jednoho dne došla trpělivost a požádala o rozvod. Myslím, že udělala dobře.

Táta je hotový Casanova

Až později mi otec vysvětloval, že si zkrátka nemohl pomoct. Vinou své temperamentní povahy potřeboval udělat šťastnými více žen. Je pravdou, že táta oplýval neobyčejnou inteligencí a šarmem. Jeho aura dobrodruha svítila na míle daleko. Ve své podstatě za to nemohl. Ženy se na něj doslova lepily samy.

Matka se z toho po čase vzpamatovala, našla si nového muže a byla šťastná. Táta roky blbnul a střídal ženy podle ročního období. Vždycky ale tvrdil, že ta, se kterou aktuálně chodí, je žena na zbytek života. Nikdy to tak ale nedopadlo. Stačilo, aby potkal jinou oběť, a už ji lapil do svých spárů. Rodina nad tím kroutila hlavou.

Roky plynuly a já mezitím dospěla. Založila jsem rodinu, porodila dvě děti a provdala se za skvělého muže. Manžel Luděk k mému otci vzhlížel. On sám otce neměl. Byl zcela paf z toho, jaký život táta vede. Líbilo se mu, že se kolem něj motá tolik žen. Já jen doufala, že to od mého otce neodkouká.

Našel si teenagerku

Dnes jsem pětačtyřicetiletá spokojená ženská, která vede život, o kterém snila. Celé to moje štěstí ale nedávno narušil můj otec. Nadšeně mi volal, že má novou přítelkyni. Mě už taková informace nechávala chladnou. Od určitého dne jsem jeho lásky přestala počítat. Jenže trval na tom, že by nám ji rád představil. Nakonec jsem souhlasila a pozvala je k nám na grilovačku.

To, že se táta dočista zbláznil, jsem zjistila hned, když přišli. Tátovi bude skoro sedmdesát a dorazil s devatenáctiletou holkou. Zvedl se mi z toho žaludek. Mohla by být spíš jeho vnučkou než milenkou. Hned jsem si tátu vzala stranou. ,,To už vážně přeháníš! Má ta holka aspoň občanku?“ rýpala jsem do něj. ,,Vždyť by mohla chodit s našim Lukášem! Přeskočilo ti?“ kárala jsem ho.

,,Já jsem se do ní šíleně zamiloval. Nejenom, že je krásná a mladá. Erika je ke všemu ještě chytrá! A v posteli?!“ chrlil ze sebe, než jsem ho zadržela. Jejich sexuální hrátky mě nezajímaly. ,,Počkej, až si s ní popovídáš. Uznáš sama, jak moc je vyzrálá. Navíc, ty sama jsi vždycky říkala, že věk je jen číslo, ne? Tak mě teď nesuď,“ hájil svůj počin otec.

Vydrželi spolu už rok

Jedno se Erice muselo nechat. Nebyla jako většina holek v jejím věku. Měla jasně srovnané, co od života chce. Studuje vysokou školu. Jejím snem je stát se lékařkou. Ta by se nám zcela jistě v rodině hodila. Celou návštěvu ji táta objímal a lísal se k ní. Když došlo na líbání, odvracela jsem zrak. Přišlo mi to oplzlé. Táta je sice zachovalý senior, ale i tak je jejich věkový rozdíl znát.

Naivně jsem si myslela, že tento vztah skončí stejně rychle jako ty předtím. Když i po roce byli pořád spolu, trápilo mě to. Po čase se s Erikou seznámila i moje matka. Nevěřila tomu, že táta žije s takto mladou holkou. Někdo by měl Erice vysvětlit, že táta už má nejlepší roky za sebou. Jenže jak se zdá, ona ho také miluje. Kvůli penězům to není, těch má táta méně než žen, které prošly jeho životem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články