Ivana (32): Manžel se mnou odmítal spát. Dohnalo mě to k něčemu, na co bych dřív nepomyslela

Ivana (32): Manžel se mnou odmítal spát. Dohnalo mě to k něčemu, na co bych dřív nepomyslela
Zdroj: Pixabay

Ivana se vždy snažila být pro svého manžela přitažlivá. Ač své úsilí hnala až do extrému, Petrova touha stejně opadla. Následkem byla Ivanina nová záliba...

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 09. 2021 11:00

S manželem Petrem jsme přes deset let. Vždy vzpomínám na to, jaké byly naše začátky. Jak jsme po sobě toužili a využívali každou příležitost, aby se naše těla spojila. Víkendy v posteli se nesly ve znamení sexuálních hrátek a ačkoliv jsme měli být fyzicky vysílení, po tolika číslech jsem byla naopak nabitá energií.

Snažila jsem se vždy vypadat dobře

Začátky jsou vždy nejhezčí. Ta vůně nového je zkrátka magnet. Těšíte se na každou zprávu, chcete spolu vše sdílet. Každá chvíle je pro vás vzácná a každý pohled důvodem k polibku. Vždy jsem si myslela, že taková vášeň se dá udržet napořád. Snažila jsem se o sebe starat, hezky se oblékat, a to i doma. Dbala jsem na to, abych byla přitažlivá a aby partner neměl touhu ohlížet se jinde.

Svou posedlost tím, abych muži nepřestala připadat atraktivní, jsem dohnala tak daleko, že jsem ve volném čase studovala různé techniky, příručky a hlásila se na kurzy speciálních masáží. Sledovala jsem erotické filmy, pořizovala nové hračky a pravidelně si dokupovala rajcovní spodní prádlo.

Skoro jsme spolu přestali spát

Vlastně nevím, kdy se to zlomilo. Po několika společných letech začal náš sexuální život uvadat. Mnohokrát jsem se to snažila změnit, ale připadala jsem si jako v nějaké komedii. Jednou Petra bolela hlava, pak byl unavený. Následně přišlo období, kdy toho měl hodně v práci. To jsem se snažila respektovat.

Zpočátku jsem se ho snažila nažhavit a iniciovala naše sexuální hrátky. Ale často mě odmítnul a mě to přestalo bavit. Kdykoliv přišel on, nikdy jsem neřekla ne. Měla jsem totiž strach, že by už žádné příště být nemuselo. Často jsem si to proto ani neužila, jen jsem měla pocit, že mám splněno, když jsme spolu spali.

Raději si to dělám sama u porna

Tolik se náš sexuální vztah proměnil, že se omezil pouze na soulož. O tom, že bych dosáhla orgasmu nebo mě Petr jakkoliv uspokojil, jsem si mohla nechat jenom zdát. Snažila jsem se o to mluvit, ale přítel se o tom odmítal bavit. Začala jsem si proto často, když nebyl doma, pouštět porno. Uspokojovala jsem se sama a to klidně několikrát za sebou.

Byly to chvíle jen pro mě. Uchylovala jsem se k tomu stále častěji, až se z toho stala každodenní rutina. Už ani sex s Petrem nevyžaduji, protože vím, že sama si to udělám lépe. Nevím, zda tím náš vztah už úplně nezabíjím, ale nemůžu se dočkat, až budu doma sama a znovu si pustím své oblíbené video.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články