Josef (29): Přítelkyně mi nikdy neodpustila, že jsem ji podvedl v erotické hypnóze. Nedokážu s tím ale přestat

Josef (29): Přítelkyně mi nikdy neodpustila, že jsem ji podvedl v erotické hypnóze. Nedokážu s tím ale přestat
Zdroj: Freepik

Josef se pokusil zahnat ložnicovou krizi hledáním vzrušení na internetu. Když mu na to přišla přítelkyně, šeredně se pohádali a ona odešla.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 08. 2021 08:00

Před dvěma lety mi přítelkyně Helena (27) dala kopačky, prý jsem ji podvedl. Problém byl ale v tom, že jsem ji podvedl se zvukovou nahrávkou naprosto cizí ženy.

Krize v ložnici

S Helenou jsme byli spolu šest let. Poznali jsme se na vysoké škole a prakticky ihned to mezi námi začalo jiskřit. Když jsme spolu začali bydlet, dostavila se první krize vztahu a ponorka. Měli jsme dočasnou pauzu, odstěhovala se k rodičům. Nakonec jsme to však překonali a na soužití si zvykli.

Mladá těla dvou lidí a bouřlivé hormony bohužel způsobily, že jsme to se sexem přehnali, a velmi rychle se jej nabažili. Z dvanácti milování týdně se postupem času stalo jedno týdně a pak dvě za měsíc. Helena tuto krizi zaháněla hádkami a výtkami, které padaly na mou hlavu.

Já tuto krizi zahnal objevováním nového. Nepoznaného. A tak jsem při procházení internetu a hledání, jak si zpestřit sexuální život, narazil na neobvyklou věc - bezdotykový orgasmus. Byl to pro mně převratný objev, který mi doslova změnil život. A to hned v několika oblastech.

Bezdotykové milování

Smyslem této věci bylo nastavit mysl tak, aby byl člověk schopen dosáhnout orgasmu bez jakéhokoliv fyzického stimulu. Způsobů je mnoho, já si vybral techniku erotické hypnózy, díky které by měl člověk dosáhnout orgasmu. Do těchto nahrávek jsem úplně ponořil. Během dalších pěti měsíců jsem si jich poslechl až 200.

Bylo to skvělé a sranda, proto jsem to chtěl sdílet s přítelkyní. Jenže, když jsem jí o tom řekl, následovalo něco, co jsem nečekal. Helena se neskutečně urazila a skoro až s brekem mi rozbila telefon, ve kterém jsem ji přes sluchátka pouštěl nahrávku. Nedokázala unést fakt, že cítím vzrušení u nějaké vzdychající ženy, která mi do ucha provádí hypnózu a následně sexuální styk.

I když ona sama porno sleduje, nesnesla pomyšlení na to, že jsem oddaný jiné ženě, byť jsem ji neznal. Křičela, že konečně chápe ty moje noční sedánky u počítače a už ví, proč si nechodívám lehnout s ní, ale vždy až o něco později. Náš vztah to nevydržel a ona se se mnou rozešla. Jako hlavní důvod uvedla něco jiného, já však věděl, že to bylo kvůli těm nahrávkám. Erotické hypnóze se oddávám nadále, protože je to něco nepopsatelného a jiného než klasický sex. Nové přítelkyni jsem o tom však neřekl a nikdy neřeknu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články