Evelína (45): Myslela jsem, že dcera přítele jen provokuje. Pak jsem v jeho telefonu našla něco, co mě šokovalo

Evelína (45): Myslela jsem, že dcera přítele jen provokuje. Pak jsem v jeho telefonu našla něco, co mě šokovalo
Zdroj: Unsplash

Evelína si po rozvodu našla skvělého muže. Fanda je o deset let mladší a zdá se, že ji skutečně miluje. Kdo ale Evelíně nedělá radost, je její dcera Klára. Ta se její vztah s Fandou snaží všemožně sabotovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 07. 2021 10:00

Poté, co jsme se s bývalým manželem rozvedli, mi to dcera Klára (17) dává pěkně sežrat. Myslí si, že jsem jejího otce vyštvala. Nedokáže pochopit, že na vině jsme oba. Když jsem si po letech našla novou známost, Klára mi začala dělat naschvály.

Dcera mého přítele nepřijala

Po rozvodu jsem na další vztah neměla ani pomyšlení. Soustředila jsem se na děti - Kláru a Matěje (12). Ten náš rozchod nesl lépe než jeho sestra. Někdy mě i utěšoval. Sliboval, že si určitě najdu někoho, kdo mě bude mít rád. To se stalo přibližně před rokem, kdy jsem se zakoukala do Fandy (34).

To, že je mezi námi znatelný věkový rozdíl, nám nevadilo. Když vám někdo sedne, stáří neřešíte. Dlouho jsme se scházeli tajně. Nechtěla jsem domů tahat někoho, o kom bych nebyla přesvědčená, že zato stojí. Vztah se ale vyvíjel víc než dobře. Přišel tedy čas, abych Fandu představila dětem.

Matěj ho vzal v pohodě, jako by se znali roky. Už během první návštěvy se zapovídali nad sbírkou letadel. Musela jsem je od sebe skoro odtrhnout. S Klárou už to bylo o poznání složitější. U večeře směrem k Fandovi prohodila: ,,Tobě nevadí, že je máma stará? Nebojíš se, že umře dřív než ty? Myslím, že máš na lepší. Navíc máma blbě vaří.“

Začala se před ním producírovat

Musela jsem ji požádat, aby se uklidnila. Fanda nad tím mávnul rukou. Po seznámení těch tří u nás Fanda čas od času zůstal na noc. Klára se zničehonic začala po bytě producírovat jen v kalhotkách a podprsence.

Několikrát jsem ji vyzvala, aby se zahalila. Ta vždy jen odvětila: ,,Vadí ti, že se Fanda kouká na moje hezký tělo?“ A dál se natřásala. Fanda mě uklidňoval, že Klára jen potřebuje víc času. Netušila jsem, co má za lubem. Před mýma očima Fandu sváděla. Když měla sukni a on seděl naproti ní, dávala nohy od sebe.

Jakmile jsme byly my dvě spolu samy, chtěla jsem si s Klárou promluvit. Byla zrovna u sebe v pokoji. Zaťukala jsem a vešla. ,,Mohla bys mi říct, proč se poslední dobou chováš tak divně?“ zeptala jsem se a čekala, co mi k tomu řekne. ,,Jak divně? Co ti vadí? Nedělám nic špatného,“ odsekla a požádala mě, abych z pokoje odešla. Tušila jsem, že mi hodlá pěkně zatopit.

Našla jsem v telefonu něco, co mě rozhodilo

Navrhla jsem Fandovi, abychom se scházeli raději u něj. To ale nešlo pořád. Přece jen jsem máma dvou dětí. Minimálně Matěj mě potřeboval doma. Klára Fandu neustále provokovala. Chodila polonahá, vymýšlela si bolavá záda a chtěla po něm masáž. Nejlépe když jsem nebyla doma, aby se mohla předvádět.

Co mě ale velmi rozhodilo, byly fotografie, které jsem našla u Fandy v telefonu. Dcera je na nich téměř nahá. A možná ještě víc mě děsí fakt, že mi to Fanda neřekl, a má je uložené v galerii v položce Oblíbené. Začínám si skoro myslet, že ti dva spolu vážně něco mají. Utěšuji se tím, že by mi to snad neudělali...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články