Ženy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou nesmírně atraktivní díky přirozenému sebevědomí

Ženy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou nesmírně atraktivní díky přirozenému sebevědomí
Zdroj: Pixabay

Sebevědomí je jedna z nejatraktivnějších věcí na ženě, nesmí však být přehnané. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu jím disponují, a proto hned každého okouzlí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 09. 2021 07:00

Tyto ženy se umějí přizpůsobit každé společnosti, vést duchaplný hovor i flirtovat. Často bývají ve své komunitě vůdčí osobností a daří se jim i v práci. O kom je řeč?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jsou sexy a sebevědomé, pravé dámy! Umějí se chovat ve společnosti a okouzlí vás svou inteligencí. Umějí konverzovat na jakékoliv téma a vždy se přizpůsobí lidem, mezi nimiž se pohybují.

Často inspirují ostatní a jsou ve své komunitě vůdčími osobnostmi. Umějí se obléknout pro jakoukoliv příležitost a ani doma se nestane, že by jim to neslušelo. Vyzařuje z nich nejen přirozené sebevědomí, ale také dobrosrdečnost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Stejně jako se Býk žene za červenou, milují ženy v tomto znamení pozornost, vášeň a sex. Poutají se na sebe pozornost svým vyzývavým chováním, které je často až na hraně morálky.

Nenechte se ale zmást. Býci mají vše velmi dobře promyšlené a nikdy nic nedělají z rozmaru. Umějí flirtovat snad nejlépe ze všech znamení zvěrokruhu, pokud k tomu najdou vhodný protějšek. Omotat kolem prstu si zvládnou prakticky kohokoli!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vůdkyně ve znamení Lva se zkrátka umějí nést. Jejich chůze neunikne nikomu. Jsou velmi oblíbené pro svou povahu, kdy se umějí bavit naprosto s kýmkoliv. A nezáleží, zda je to pomocná síla v kuchyni, nebo nejvýše postavený manažer.

Často jsou pro svou sebedůvěru velmi úspěšné v práci. Jejich doménou jsou obchodní jednání. V rodině je žena ve znamení Lva hnacím motorem, který drží komunitu pohromadě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články