3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně urážlivá a neumějí se omluvit

3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně urážlivá a neumějí se omluvit
Zdroj: Pixabay

Proběhla u vás doma velká hádka a čekáte, že se vám protějšek omluví? Zpozorněte! Možná je jedním z těch znamení zvěrokruhu, která se urazí, třísknou dveřmi a nikdy nepřiznají chybu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 08. 2021 07:00

Pokud čekáte omluvu, možná zbytečně. Víte, která znamení zvěrokruhu vám budou pořád dokola vyčítat i to, za co možná nemůžete? My vám to prozradíme!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se neumějí omlouvat, nikdy. V hloubi své duše vědí, že pochybili a potřebují si to přiznat, z úst však taková slova nikdy nevypustí. A ve chvíli, kdy se jim omlouvají druzí, je svou arogancí ještě potápějí a nechají je v tom vymáchat.

Zakrývají tím svou zranitelnost a potřebu pochvaly. Pokud se jim totiž přijdete omluvit, dáte jim najevo, že je máte rádi. A to Vodnáři potřebují stejně jako kyslík.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Staré známé arogantní Panny, které jsou extrémně nepříjemné v jakémkoliv konfliktu. Neuznají, že něco udělaly špatně. Poznáte to podle toho, že o tom přestanou mluvit. V takovou chvíli máte jistotu, že toto znamení zvěrokruhu ví o své chybě. Naopak, pokud o konfliktu mluví stále dokola, čekají vaši omluvu a jsou přesvědčeni, že nepochybili.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Urážlivé Váhy, které ze sebe v každé situaci udělají oběť. Nezáleží na tom, jestli něco udělají špatně, nebo jsou v právu. Budou do vás opakovaně šít, až možná nakonec uznáte, že jste udělali všechno špatně vy, jen aby vás nechaly na pokoji. Dělají ze sebe chudinky, brečí a opakovaně vyčítají. Nic vám neodpustí, rády všechno připomínají a nikam se neposunou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články