3 znamení zvěrokruhu, která milují filmy z mládí a ráda se k nim vracejí

3 znamení zvěrokruhu, která milují filmy z mládí a ráda se k nim vracejí
Zdroj: Freepik

Pokud jde o sledování filmů, raději si doma pustíte osvědčenou klasiku, kterou jste viděli už tisíckrát, než byste zašli do kina na nějakou novinku? Pak by nás nepřekvapilo, kdybyste patřili mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 08. 2021 07:00

Čeká vás rande a chcete na něm zaujmout svůj protějšek? Podívejte se, u koho nepochodíte s horkou novinkou v letním kině. A nepatříte náhodou mezi taková znamení i vy? My vám to prozradíme!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi opatrní k novým filmům a seriálům, nejraději si pouštějí pořád dokola totéž. Umějí přitom totiž dokonale vypnout a nepotřebují sledovat každý detail.

Toto znamení zvěrokruhu snáší dobře jen ty změny a novinky, které si pro sebe připraví samo. Neexistuje tak, že by vám Vodnáři padli k nohám za to, že jim připravíte romantické rande s tajným filmem. Zeptejte se, na co rádi koukali v dětství, a pak si to s nimi pusťte. To budou do pár vteřin vaši!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jsou trochu staromódní v tom, jak vedou svůj život. Proto mají nejraději černobílé klasiky se skleničkou dobrého vína v ruce. Duší jsou romantici, takže je pro ně sledování filmů skutečným zážitkem.

Ocení kvalitu, na novinky je však neužije. Nepochodíte u nich ani s tím, když jim budete vyprávět, o jak skvělý příběh přicházejí. Raci jsou elegantní, nesnesou sprostá slova ani akční scény. Naopak je láká například období první republiky.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy rády relaxují u toho, co dobře znají. Jsou totiž extrémně háklivé na změny. Na nový film nebo seriál se s vámi podívají až ve chvíli, kdy je budete dlouho přesvědčovat o tom, že to skutečně stojí zato.

Z novinek jsou nervózní, ani je neumějí ocenit. Raději zůstávají v tom, co dobře znají, a to v každé oblasti svého života. Nejraději mají vánoční období, to se v televizi opakuje vše, co důvěrně znají.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články