3 znamení zvěrokruhu, která kvůli vám nikdy nesleví ze svého pohodlí

3 znamení zvěrokruhu, která kvůli vám nikdy nesleví ze svého pohodlí
Zdroj: Freepik

Pokud jste ochotni slevit ze svých nároků, kdykoli je potřeba pomoci druhým, podívejte se na ta znamení zvěrokruhu, která to pro vás nikdy neudělají.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 08. 2021 07:00

Zaspali jste a potřebujete rychle odvézt do práce? Podívejte se, u kterých znamení zvěrokruhu s tímto požadavkem určitě nepochodíte.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Když si Vodnář zvykne na určité situace, naučí se v nich chodit. Pokud ho ale vystavíte diskomfortu, neumí se přizpůsobit a ani primárně neuvidí to hezké. Bude otrávený po celý čas svého nepohodlí a nakonec vám vyčte, že jste ho takové situaci vystavili. Vodnáři jsou v tomhle poměrně jednoduší. Jde jim vždy a především a jejich vlastní komfort.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci vydrží diskomfort chvíli, pak se rozzuří. Nesnesou doma dlouhé návštěvy příbuzných, přespávající spolužáky svých dětí ani případný křik. Zkrátka mají rádi to svoje a těžce z toho slevují.

Jsou to trochu pozéři, takže jako s parťáky do nepohody s nimi nepočítejte. Pokud se však naučíte, jak jim informaci o budoucí ztrátě pohodlí podat, můžete uspět!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Mají své zvyky, rituály a časové harmonogramy. Pokud je ráno vyrušíte u pravidelné kávy nebo po nich chcete cokoliv, co se vymyká jejich pravidelnému režimu, bouchají v nich saze. Neumějí se přizpůsobovat, na vše potřebují řád a čas. Proto pokud zaspíte a potřebujete, aby vás někdo někam dovezl, Pannu určitě nežádejte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články