3 znamení zvěrokruhu, která to umějí na parketě pořádně roztočit. Patříte sem i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která to umějí na parketě pořádně roztočit. Patříte sem i vy?
Zdroj: Freepik

Jste králové parketu, nebo raději sedíte v koutě jako Baby z Hříšného tance? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu to umějí pořádně roztočit a okolí na nich může oči nechat.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 08. 2021 07:00

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu vás donutí prošoupat nové střevíce! Najdete se mezi nimi?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hodně se přizpůsobují okolí, aby nevybočovali v tom, v čem si stoprocentně nevěří. Pokud ale vedle sebe budou mít člověka, který je podpoří a vyzve k tanci, nezaváhají ani minutu.

Nejraději při takových aktivitách splynou s davem. Často tancují na moderní písničky, na kterých se snaží předvést svůj pohybový talent. Většinou se tváří, že nic neumějí, ale uvnitř si myslí, že jsou perfektní. Většinou je pravdou spíš opak.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jsou to rození baviči! Na parketě je uvidíte jako první. Nejraději mají improvizaci na staré české hity, ale nebrání se jakémukoliv tanci. Rádi si zatančí valčík nebo i tango. Nestydí se předvést, co v nich dřímá. A to ani ve chvíli, kdy své umění nepovažují za dokonalé. Blíženci jsou zkrátka bezprostřední a nebojí se projevit!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Stačí pár skleniček a jsou na parketě jako první. Klidně i na stole. Potřebují zkrátka trochu odvahy, aby se projevili. Jakmile však překonají počáteční ostych, pořádně to rozjedou!

Jedna věc je pro ně specifická. Okamžitě se urazí, pokud je při akci začnete natáčet. Váhy nenávidí fotografování obecně, ale při tanci vám dají ještě mnohem důrazněji najevo, že si to nepřejí. Proto se může stát, že se urazí a odkráčí středem. Tak pozor na to!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články