Líčení podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou dokonalými make-up artisty

Líčení podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou dokonalými make-up artisty
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu mají líčení v krvi a jsou v něm neuvěřitelně úspěšná. Patříte mezi ně i vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 08. 2021 07:00

Dáváte přednost přirozenosti a nákupy deseti různých paletek stínů vám nic neříkají, nebo jste fanouškem kvalitní kosmetiky a výrazného líčení? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu jsou ve tvorbě make-upu skutečnými mistry.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani si potrpí na drahou kosmetiku a kvalitní produkty. Mimo jiné jsou také příznivci luxusních parfémů. Neuvidíte u nich špatné líčení. Na tom, jak vypadají, si opravdu dávají záležet.

Fandí přesným linkám, přirozenému vzhledu a jemnosti. Často se líčením živí, protože ostatní k jejich vzhledu vzhlížejí. Zkrátka Berani umějí prodat to, v čem jsou dobří!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nepotrpí si na luxus, ale kvalitu. Najdete u nich mnoho druhů obličejových krémů až po různé odstíny líčidel. V kosmetice si zkrátka libují, je to jejich koníček.

Ženy ve znamení Vah se rády strojí tak, aby zaujaly své okolí. Milují pozornost, komplimenty a zájem. Často radí ostatním, co si vzhledem k pleti pořídit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci jsou trochu náfukové. Mají pocit, že vše dělají lépe než ostatní. To sice není tak docela pravda, v líčení to jsou ale vážně třídy. Pokud tak chcete radu, obraťte se na ně.

Perfektně vám doporučí, co právě vy potřebujete, a ukážou vám vše potřebné. O těch náfukách si to však nechte pro sebe. To by z té pomoci také mohlo sejít, samozřejmě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články