3 znamení zvěrokruhu, která ve vztazích opakovaně dávají druhou šanci

3 znamení zvěrokruhu, která ve vztazích opakovaně dávají druhou šanci
Zdroj: Unsplash

Je pro vás první problém důvodem k rozchodu, nebo dáváte svému partnerovi nespočet dalších šancí? Podívejte se s námi, která znamení zvěrokruhu to s partnerem odmítají vzdát i po několika zklamáních.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 08. 2021 07:00

Následující lidé vám dají další šanci, i když se opakovaně něčím proviníte. Krach vztahu často berou jako své osobní selhání.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Stále věří v takovou lásku, kterou si vydřou a vybrousí do čirého diamantu. Pokud je jejich partner zklame, poměrně rychle odpouštějí. Leckdy to bývá vinou jejich nízkého sebehodnocení a přesvědčení, že jinde je nic lepšího nečeká.

Někdy milují svého partnera víc než sebe. Pokud by to vzdali, mají pocit, že zklamou. A to Vodnář ze své podstaty nechce připustit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berana žene touha být ve všem první a neprohrávat. Proto nedokáže připustit, aby se mu nějaký vztah rozpadl, a neustále hledá cesty, jak to může fungovat. Pokud jsou Berani zamilovaní, jsou otevření a přístupní kompromisům.

Umějí nenásilnou formou vysvětlit, co ve vztahu žádají a proč to podle nich nefunguje. To na nich jejich partneři oceňují. Pokud to nejde dobře napoprvé, zkoušejí to, dokud to není perfektní. Oni přeci neprohrávají!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Na své vztahy jsou náležitě pyšní. Většinou si vybírají takového partnera, kterým všem vytřou zrak. Proto i když vztah není perfektní, velmi těžce se ho vzdávají. Často své problémy před ostatními tají a navenek se tváří jako ideální pár.

Mnoho neduhů svých partnerů zlehčují nebo je zkrátka ignorují. Ze vztahu však neodcházejí, neumějí to. Odcházejí jen ve chvíli, kdy by je čekalo veřejné ponížení.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články