3 znamení zvěrokruhu, která věří v nadpřirozeno a umějí se napojit na ostatní

3 znamení zvěrokruhu, která věří v nadpřirozeno a umějí se napojit na ostatní
Zdroj: Unsplash

V nějakou formu vyšší moci věří asi většina z nás. Protože jak jinak si vysvětlit některé věci, které se kolem nás dějí? Existují ale tři znamení zvěrokruhu, jež mají k nadpřirozenu mnohem blíže než ostatní.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 04. 2021 07:00

Doporučení kartářky, čistění karmy, napojení na ostatní, síla, která řídí celé univerzum. To vše jsou věci, ve které věří následující tři znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně i vy?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři věří na všechno. Na duchy, zákon přitažlivosti, sílu myšlenky, vizualizace, afirmace. Málokdy to ovšem přiznají, protože neumějí čelit tomu, když jim to někdo rozporuje.

Ale pokud s nimi zabřednete do hlubšího rozhovoru, rádi vám sdělí svoje zkušenosti. Jsou otevření všemu, co se týká čistění karmy, a kartářky jsou pomalu jejich nejlepšími kamarádkami.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Mají úžasnou schopnost napojení na všechny. Jsou neuvěřitelně otevření všemu, co je převyšuje. Vyšší princip vidí zkrátka ve všem. Svou duši vždy zasvěcují svým nejbližším a udělají pro ně cokoliv. Dokážou vnímat každou emoci a často se modlí za to, aby věci dobře dopadly. Možná ani nevědí, k čemu se modlí, ale modlí se. A to Beranovi stačí.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi jsou nesmírně senzitivní znamení, které dokáže vycítit každou jednotlivou emoci svého partnera. Největší senzitivitu zažívají vůči svým dětem, ke kterým mají neuvěřitelný vztah, a dokážou rozeznat každý druh jejich pláče.

Dokážou se na ostatní napojit na duchovní úrovni a jejich jednání posuzují na základě vyššího principu, nikoliv objektivního hlediska.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články