3 znamení zvěrokruhu, se kterými si to v posteli opravdu užijete

3 znamení zvěrokruhu, se kterými si to v posteli opravdu užijete
Zdroj: Pixabay

Hledáte odvážného partnera pro postelové hrátky? Jsou znamení zvěrokruhu, která mají otevřenější vztah k sexu než ostatní. A to zejména k netradičním praktikám nebo různým hračkám. Víte, která to jsou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 03. 2021 07:00

Už dávno nežijeme ve společnosti, kde je sex určený jen pro plození dětí – a bylo to tak někdy vůbec? Sex je koníček, způsob odreagování a jeden z nejvyšších stupňů intimity mezi partnery. S těmito třemi znameními zvěrokruhu si to v posteli vážně užijete!

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Stejně jako v životě ani v sexu nejsou Berani žádnými břídily. Většinou nebývají zastánci dlouhé předehry, ačkoliv i tu si umějí užít. Pokud mají chuť na sex, dokážou to dát dost jasně najevo. Jsou aktivní, určitě to nebudete muset oddřít sami. Vášeň a chuť experimentovat jim také není cizí, takže je možné je v posteli zlákat k ledasčemu.

Nevadí jim ani drsnější sex a zrovna dvakrát se nerozpakují, aby si řekli, co se jim líbí. O postelové hrátky s nimi rozhodně nebude nouze, jsou ohnivým znamením, které přesně ví, co a jak. Milují dobrodružství a se stejnou myšlenkou budou přistupovat už k prvnímu polibku.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Povaha jejich znamení je často předurčuje k tomu, že se v posteli chovají dominantně. Rádi jsou i v sexu zbožňovaní a obdivovaní. Pokud Lvovi řeknete, že tohle vám fakt dělá dobře, bude se příště snažit dvakrát tolik! V sexu jsou Lvi velmi otevření a nebrání se ani milování na neobvyklých místech.

Žena Lvice tak může překvapit svého partnera sexem tam, kde by to chlapa ani nenapadlo. Za tohle ji bude zbožňovat! Nebrání se rovněž poutům nebo jakýmkoliv erotickým pomůckám nebo netradičním praktikám.

Sex je pro Lvy koníček, který provozují s patřičnou chutí. Jsou to opravdu králové zvířat, jen co je pravda. Tedy králové postelí vlastně...

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Jestli naleznete ve zvěrokruhu smyslné znamení, ze kterého sexualita přímo čiší, je to Štír. Lidé narození v tomto období jsou smyslní, vášniví, zároveň elegantní a jen pohledět na ně je slast pro oko. Sex je jejich přirozenost a velká záliba. I po tom, co mají potomky, pro ně zůstává nenahraditelnou součástí partnerského vztahu.

Štíři jsou nádherné bytosti už navenek. Tak nějak z nich zkrátka cítíte, že vám dají přesně to, co chcete zažít. Kdyby záleželo jen na Štírech, zřejmě by v posteli strávili podstatnou část svého života. Dejte si na sexu s nimi záležet. Budete se divit, jak se vám odvděčí. Jen malé doporučení na závěr, nedávejte v milování se Štírem prostor nudě. Před tou totiž utíká...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články