V těchto třech znameních zvěrokruhu se rodí ženy, kterým muži nemohou odolat

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, jehož žáru muži nemohou odolat
Zdroj: Freepik

Horoskop toho o nás může prozradit mnohé. Jaké máme základní vlastnosti, jaké jsou naše interakce s jinými lidmi. A také to, jakou jiskru v sobě máme a jak moc jsme přitažliví pro opačné pohlaví.

Jana Matušková
Jana Matušková 08. 04. 2023 05:50

Podle horoskopu přitažlivosti existují tři znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí ženy, kterým muži vážně nedokáží odolat. Která to jsou a patříte mezi ně?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana v sobě mají oheň, který prý nedává mužům spát. Opačné pohlaví fascinuje živelnost a nespoutanost Beranek, která z nich prýští na všechny strany. Tyto ženy mají také celou řadu zájmů, které nejsou tak úplně "ženské", proto si mají s opačným pohlavím o čem povídat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Typickou Lvici muž zpravidla nepřehlédne, protože je sexy a velmi zábavná. Ženy narozené ve znamení Lva bývají ve společnosti oblíbené, proto o ně usiluje hned několik nápadníků. Muži na nich obdivují jistou nezávislost a umění, s jakým se dokáží prosadit. Tyto ženy si také svých partnerů velmi váží a většinou s nimi mají rovnocenný vztah.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ženy ve znamení Štíra jsou vášnivé, což muži vytuší na první pohled. Je v nich navíc jistá tajemnost, která dráždí chlapskou fantazii. Štírky ale nepatří mezi ženy, které by dávaly okatě najevo zájem. Nápadník si je musí získat, a to není zrovna jednoduchá věc. Pak ale ve Štírce najde ženu, která nedělá nic napůl.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články