Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která líbají jako mistři světa

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která líbají jako mistři světa
Zdroj: Pexels

Žhavý polibek, nebo pusa jako od leklé ryby? Na líbání jsme se podívali pohledem horoskopu. Která znamení zvěrokruhu líbají vážně úžasně?

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 03. 2023 06:02

Pohledem líbacího horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, která jsou v tomto milostném oboru skutečnými přeborníky a na jejich rty dlouho nezapomenete. Která to jsou?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy a líbání? Nepostradatelná slast! Partnera neustále provokují a zásobují jemnými polibky. Ti, kteří si nepotrpí na líbačku až do rána, nebudou pro Váhy vhodnými kandidáty. Romantika ze zrozenců ve znamení Vah pořádně tryská. Hlubokost každého polibku v nich zůstane už napořád.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenci ve znamení Střelce líbání prostě zbožňují. Flirtování a polibky jsou pro ně mnohdy zábavnější než sex. Střelci jsou něžní, vášniví a okouzlující. Vše začíná jemnými pusinkami a končí nekonečně dlouhou líbačkou ve francouzském stylu. A polibek na veřejnosti? Žádný problém!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Praktický Kozoroh líbání miluje stejně jako všechny fyzické dotyky. Když se uvolní, prožívá s partnerem slastné chvíle, které oba dovedou až do ložnice. To vše v duchu romantiky. Kozoroh líbá vášnivě, ale přitom něžně. Nesnáší odskakování, nadměrné olizování a pochichtávání.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články