Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která nevyrazí z domu bez nalíčení

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která nevyrazí z domu bez nalíčení
Zdroj: Freepik

Vkusný make-up, decentní oční stíny... Podle horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, jejichž příslušnice mají velmi vřelý vztah ke kráse a líčení. Která to jsou?

Jana Matušková
Jana Matušková 26. 03. 2023 06:47

Podle velkého horoskopu líčení přistupuje každé znamení zvěrokruhu ke svému vzhledu trochu jinak. Vybrali jsme tři, která - s trochou nadsázky řečeno - nevyrazí z domu bez make-upu!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ženy Váhy bývají upravené a líčení věnují velkou pozornost, přesto si vždy dávají pozor, aby nepůsobily zmalovaně či nedej bože lacině. Jejich make-up bývá rafinovaný a spolehlivě zvýrazní všechny přednosti. Při výběru očních stínů sahají po pastelových odstínech či po neutrální šedé. Líčit se na slavnostní událost je pro ně takřka rituálem, při kterém se nebojí sáhnout po výrazné rtěnce.

Střelec (23. 11. - 21. 12)

Střelkyně patří mezi vždy upravené ženy, které fascinuje sexy styl. V líčení rády experimentují, proto mají doma celou škálu šminek. Trendy dráždí jejich fantazii, proto je rády zapojují do svého denního looku. Nehty mají vždy jako ze škatulky a rády si dopřejí profesionální manikúru. Z barev jim sluší tyrkysová, královská modrá či neutrální hnědá. S červenou rtěnkou by ale měly zacházet opatrně a používat ji jen na plesy.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorožky jsou v líčení velmi precizní a dbají na perfektně vypadající pleť. Neváhají proto investovat do luxusního make-upu a matujícího pudru. Rády si hrají s kouřovým líčením očí, kdy svá kukadla dokáží vystínovat lépe než kterékoliv jiné znamení zvěrokruhu. Sluší jim smaragdově zelená, neutrální šedá a čokoládově hnědá. U rtěnky je zajímá obsah výživných látek a občas sáhnou jen po lesku v lososové či meruňkové barvě.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články