Velký horoskop líčení: Tohle sluší jednotlivým znamením zvěrokruhu!

Velký horoskop líčení: Tohle sluší jednotlivým znamením zvěrokruhu!
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Speciální horoskop pro ženy: Víte, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje make-up, který mu sedne jako ulitý? Čtěte dál, ať zjistíte, jaké líčení je pro vás to pravé podle vašeho znamení zvěrokruhu!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 03. 02. 2020 13:34

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana nepatří mezi ty, které by trávily hodiny před zrcadlem. Rozhodně si nepotrpí na hutné make-upy ani na dlouhé a příliš zdobené nehty. Naopak jim záleží na upraveném obočí, které si neváhají v případě nutnosti obarvit. Pro svěží vzhled jim stačí zvýraznit líce tvářenkou v růžové či korálové barvě. Při slavnostním líčení rády sáhnou po červené rtěnce, která skvěle koresponduje s jejich ohnivým temperamentem.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jakožto Býčice patříte mezi zrozenkyně zemských znamení, takže vám budou slušet všechny odstíny hnědé a zelené. Při líčení očí se soustřeďte na řasy, které krásně zvýrazní dvě vrstvy hnědé či černé řasenky. V obchodech se rozhodně poohlédněte po paletce stínu v nude odstínech. Pro mladistvý a odpočatý vzhled doporučujeme na tvář nanést trochu rozjasňovače a lícní kosti zvýraznit jemnou tvářenkou v růžovém či broskvovém odstínu

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Ženy narozené ve znamení Blíženců působí i ve vyšším věku svěžím dojmem a ve výrazném líčení se nevyžívají. Na druhou stranu rády experimentují a nejrůznější výstřelky jim nejsou cizí, přesto by měly zůstat věrné svému barevnému typu a brát v potaz i tvar svého obličeje. Na běžné nošení jim postačí lesk na rty ve světle růžové či broskvové barvě a oční stíny v jemných barvách. Když zatouží po extravaganci, mohou směle sáhnout třpytkách a nalepovacích kamínkách na obličej.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Račice bývají ztělesněním jemné ženskosti a milují romantický look. Krásu svých očí nejlépe podtrhnou levandulovými či světle modrými stíny, kdy oko ještě orámují slaboučkou stříbrnou linkou. Sedět jim bude rtěnka s perleťovým leskem v růžové či fialové barvě. Make-up nemusí používat vůbec, jelikož jim bude stačit tónovací krém či pár tahů rozjasňovačem. Vyhnout by se naproti tomu měly všemu, co působí tvrdě a nepřirozeně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvice jsou ze všech znamení zvěrokruhu nejvíc sexy! Jejich zářivé oči krásně orámuje černá linka, kterou by měly protáhnout tak, aby jejich kukadla získala ten správný kočičí tvar. Při slavnostním líčení mohou směle sáhnout po umělých nalepovacích řasách, které dodají šmrnc. V drogerii by měly sáhnout po stínech ve zlaté či bronzové barvě, protože ty nejlépe korespondují s jejich znamení. Pokud se chtějí soustředit na rty, můžou vybírat mezi jednotlivými odstíny červené.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou velice čistotné, proto si potrpí na perfektně vypadající pleť. Nemalé částky jsou ochotny investovat do masek, čistících gelů a pečujících krémů. Ve své podstatě jsou zemité Panny romantičky a upřednostňují přirozené líčení. Sluší jim oční stíny v béžové, světle růžové či zelenkavé barvě. Pro zvýraznění řas jim postačí jedna vrstva hnědé řasenky. Pokud chtějí, aby jejich rty vybízely k polibku, přetřou je čirým leskem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ženy Váhy bývají upravené a líčení věnují velkou pozornost, přesto si vždycky dávají pozor, aby nepůsobily zmalovaně či nedej bože lacině. Jejich make-up bývá rafinovaný a spolehlivě zvýrazní všechny přednosti. Při výběru očních stínů sahají po pastelových odstínech či po neutrální šedé. Líčit se na slavnostní událost je pro ně takřka rituálem, při kterém se nebojí sáhnout po výrazné rtěnce. U nehtů preferují klasiku v podobě středně dlouhých červených nehtů.

Štír (24. 10 – 22. 11.)

Štířice se nebojí sáhnout po výrazném a odvážném make-upu, nikdy však nejsou vulgární či prvoplánové. Milují tmavé a kouřové oční stíny, díky nimž působí na opačné pohlaví tajemným dojmem. Nebrání se ani umělým řasám či nehtům. Jsou schopné sáhnout po temně fialové či rudé rtěnce, kterou už nikdy nekombinují s výrazně namalovanýma očima. Sedí jim také precizní a jednoduchá černá linka na horním víčku.

Střelec (23. 11. - 21. 12)

Střelkyně patří mezi upravené ženy, které fascinuje sexy styl. V líčení rády experimentují, proto mají doma celou škálu šminek. Trendy dráždí jejich fantazii, proto je rády zapojují do svého denního looku. Nehty mají vždy jako ze škatulky a rády si dopřejí profesionální manikúru. Z barev jim sluší tyrkysová, královská modrá či neutrální hnědá. S červenou rtěnkou by ale měly zacházet opatrně a používat ji jen na plesy.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorožky jsou v líčení velmi precizní a dbají na perfektně vypadající pleť. Neváhají proto investovat do luxusního make-upu a matujícího pudru. Rády si hrají s kouřovým líčením očí, kdy svoje kukadla dokáží vystínovat lépe než kterékoli jiné znamení zvěrokruhu. Sluší jim smaragdově zelená, neutrální šedá a čokoládově hnědá. U rtěnky je zajímá obsah výživných látek a občas sáhnou jen po lesku v lososové či meruňkové barvě.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnářky patří mezi ženy, které umějí nosit extravaganci v jakémkoli věku. Rády se svým vzhledem experimentují, takže je můžeme potkat každý den v naprosto odlišném looku. Rády se inspirují retro stylem, kdy je přitahují zejména 60. léta minulého století. Místo očních stínů často volí jen tužku, kterou orámují oči. Výrazné rtěnky používají jen na společenské akce, jinak si vystačí s nude rtěnkou či perleťovým leskem na rty.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky milují pastelové odstíny a jemné barevné přechody. Křiklavých barev se naopak bojí, proto sahají po růžovoučké či lososové rtěnce. Pohled projasní modrými, tyrkysovými či stříbrnými stíny a slaboučkou oční linkou v neutrální barvě. Ve večerním líčení rády přidávají třpytky či nalepovací barevné kamínky. Laky na nehty upřednostňují v bílé barvě. Nepoužívají hutné make-upy, ale vystačí si BB krémem či s rozjasňovačem na těch správných místech.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články