3 znamení zvěrokruhu, která umí ocenit přítomný okamžik a upřímně se radovat

3 znamení zvěrokruhu, která umí ocenit přítomný okamžik a upřímně se radovat
Zdroj: Freepik

Zapomínáte se mezi každodenními starostmi smát? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu se nehoní za budoucností a umí se radovat ze všeho, co jim život přináší.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 02. 2022 06:00

Ocenit přítomný okamžik a žít tady a teď může být těžké. Lidé se mnohdy honí za slovíčkem "až". Až budu mít lepší práci, až postavíme dům. Až budeme mít peníze. Cokoliv si pod tím představíte. Tato tři znamení zvěrokruhu však umí žít v přítomnosti a zároveň se z ní upřímně radovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou emotivní bytosti, které se umí vyrovnat s každou životní situací. Pokud se jim děje velké dobro, radují se, smějí se i tančí. A to spontánně a bez ohledu na to, kdo by je při tom mohl vidět. Vědí, že život je krátký a je třeba si ho užít. Neženou se za slávou a mají na sebe přiměřené nároky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci žijí tady a teď. Umí fungovat s tím, co mají, nečekají na budoucnost. Obecně své další kroky neplánují a často nechávají věci náhodě. Podřizují se momentální situaci a nestrachují se, co bude zítra. Jsou skromní, potěšíte je i vyrobeným dárkem. Bývají vítanými společníky na každé oslavě, umí se bavit upřímně a od srdce.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi se umí v daný moment oprostit od starostí, které řeší, a užívají si. Nepohodlí jim nedělá problém. Nechtějí druhé zatěžovat svou bolestí, a proto si nechávají mnohé pro sebe. Ve společnosti jsou proto naprosto úžasní. Mají nakažlivý smích a přitahují silné osobnosti. Potřebují cítit, že jim v žilách proudí krev, zábava je pro ně životní radost.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články