3 znamení zvěrokruhu, na která čeká v únoru 2022 velká pracovní příležitost

žena, práce
Zdroj: Freepik

Únor bude pro nejen měsícem lásky! Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu mají příležitost změnit pracovní pozici, pokud o to budou skutečně stát. Hvězdy jim dopřejí nové přivýdělky, nabídky pracovních míst i výpovědi nadřízených. Týká se to i vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 02. 2022 06:00

Říká se, že v práci trávíme více než třetinu života, proto by nás měla bavit. Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která v únoru 2022 dostanou příležitost změnit to, co už jim po profesní stránce nevyhovuje.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Už dlouho se potýkáte s vnitřní nespokojeností, o které nahlas nehovoříte. Vaše současná mzda neodpovídá vašim představám a potřebám. Pokud tento měsíc navštívíte pracovní portál a budete na něm opakovaně hledat zaměstnání, máte velkou šanci, že se tam objeví něco přesně pro vás. A to ačkoli jste si mysleli, že vašim nárokům nemůže nikdo vyhovět.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jste ve své práci velmi úspěšní, možná však přeci jen toužíte po drobné změně. Ať už to bude častější home office nebo práce v terénu, nadřízený by vám tento měsíc dovolil snad vše. Je to odměna za vaši dobře odvedenou práci. Ti z vás, kteří touží po celkové změně, by neměli vynechávat setkávání s přáteli. Právě tam na vás nějaká skvělá nabídka čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Váš nadřízený už svou práci přestává zvládat a ostatní si toho všímají. Pokud se pod ním otřese židle, budete to vy, kdo ho na jeho místě nahradí. Příležitost na vás čeká i v podobě přivýdělku, který přesně zapadne do vašich možností. Tento rok už se nemusíte obávat finančních potíží. Naopak i s prací zvládnete hodně cestovat, o čemž už možná nějaký ten čas sníte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články