Erotický horoskop na víkend: Ryby zatouží po obdivu, Panny po hlasitém orgasmu

Erotický horoskop na víkend: Ryby zatouží po obdivu, Panny po hlasitém orgasmu
Zdroj: Unsplash

Víkend slibuje pořádnou divočinu, dlouhé milování i někoho, kdo vám řekne, jak jste úžasná a nádherná. Najdete se mezi znameními, pro které se to už teď vyvíjí slibně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 12. 2022 06:00

Jen den po úplňku přichází další prosincový víkend, který probudí velké touhy, přání i erotické představy. Čeká nějaká ta divočina právě vás?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby tento víkend zaujmou svůj vysněný protějšek a vypadá to, že z toho bude něco pořádně vášnivého! Ať už toužíte po jednorázovém úletu, nebo hledáte lásku, během víkendu se vám zadaří. Vaším primárním zájmem bude tentokrát obdiv. Zkrátka budete hledat někoho, kdo vám v posteli řekne, jak jste úžasná a nádherná! Pokud k tomu přihodí ještě kvalitní orální sex, budete v sedmém nebi...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Žádné tiché milování, zatoužíte po pořádné divočině! Mezi vaše erotogenní zóny bude tentokrát patřit krk, záda a také vlasy. Hned se nabízí nějaká romantická masáž, díky které se uvolníte a nebudete myslet na starosti. Zkuste si na víkend pořídit vonné olejíčky, se kterými to bude ještě o chlup lepší. Chybu neuděláte ani s erotickými stimulátory, které vás pořádně rozpálí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento víkend budete schopné milování bez přestávky. A klidně několik hodin! Vaše chuť bude obrovská, partner by ale mohl být trochu unavený a vaše nadšení nemusí sdílet. Pro vás ale bude podstatné, když si udělá čas alespoň na pár minut a ukáže, jak moc o vás stojí. Toužíte být opečovávaná a milovaná. Přesně tak, jak tomu bylo na začátku vašeho vztahu. Nebojte se také říct, co chcete vyzkoušet tentokrát!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články