3 znamení zvěrokruhu, kterým začátek roku 2022 přináší velkou motivaci a sílu

3 znamení zvěrokruhu, kterým začátek roku 2022 přináší velkou motivaci a sílu
Zdroj: Unsplash

Nebojte se změn, tento rok budou skutečně ku prospěchu. Kdo už začátkem roku pociťuje silnou energii, která mu propůjčuje odvahu a sílu? Období Vodnáře nahrává ambicím a touhám. Tito lidé jsou totiž velmi iniciativní a změn se rozhodně nebojí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 01. 2022 07:00

Rok 2022 je rokem změn. Podívejte se, kdo bude mít hned na jeho začátku odvahu pohřbít to, co už v jeho životě nefunguje. Která znamení zvěrokruhu vystoupí ze své komfortní zóny?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve vašem životě se dějí velké změny, které vám nedovolí polevit ve vašich snech. Buďte dostatečně silní, abyste změnili vše, co už dlouho nefungovalo. Máte v sobě svoji typickou sílu, která je obdivuhodná a v celém zvěrokruhu jedinečná.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čeká vás velké prozření a zároveň se zaměříte na svůj duchovní vývoj. Některé bude těšit možnost změny pracovní pozice, kterou využijí. To pro vás bude velká motivace zabrat a dostat ze sebe to nejlepší. Máte sílu, abyste se konečně pohnuli z místa a změnili to, co už pro vás není dobré.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zaměříte se na rozvoj osobnosti, pocítíte chuť a odvahu změnit současný stav. Budete přehodnocovat mnoho svých názorů a přesvědčení. Jste silní a máte energii, abyste šli dál. Opustíte zejména vztahy, které už dlouhodobě nefungují. Ke každé nové situaci přistoupíte s postojem vítěze.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články