3 znamení zvěrokruhu, která tento rok dosáhnou svého vytouženého příjmu

3 znamení zvěrokruhu, která tento rok dosáhnou svého vytouženého příjmu
Zdroj: Freepik

Kdo by nechtěl, aby se mu dařilo v práci a peníze na bankovním účtu jen a jen přibývaly? Podívejte se, kterým třem znamením zvěrokruhu se toto toužebné přání letos splní.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 01. 2022 07:00

Finance jsou jedním z témat, která lidé nejčastěji řeší a přejí si v novém roce změnit. Následující tři znamení zvěrokruhu se nemusejí bát, že by letos nedosáhla toho, oč skutečně stojí. Jste mezi nimi?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pro Vodnáře je rok 2022 obdobím hojnosti, a tak v této svaté trojici nesmějí chybět. Na co sáhnete, to se vám podaří. Lukrativní nabídky k vám budou přicházet jako na běžícím páse. Nezapomínejte na zhmotňování svých vizí a pracujte na vizualizacích. Tento rok konečně dosáhnete toho, o co si tak často píšete do svého tajného deníčku.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud přijmete práci, která vám bude nabídnuta, váš bankovní účet ukáže už na jaře úžasná čísla. Z počátku se to může zdát jako risk, ale opak je pravdou. Stejně jste na místě, ze kterého se nemáte kam posunout a už vám nepřináší nic dobrého. Podívejte se na celou situaci z jiného úhlu. Pomůže to.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Příjem Střelců závisí na povýšení. To je spojeno s odchodem vysoce postaveného kolegy. Už dlouho si vaši nadřízení všímají, že zvládáte práci za několik lidí a jste pro společnost nesmírně cenní. Tento rok by to mohli ocenit nejen vaším povýšením, ale zároveň mzdovým výměrem, který se vám bude skutečně líbit!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články