5 znamení zvěrokruhu, která jsou neuvěřitelně asertivní a vždy dosáhnou svého

5 znamení zvěrokruhu, která jsou neuvěřitelně asertivní a vždy dosáhnou svého
Zdroj: Pixabay

Také máte ve svém okolí někoho, kdo si umí za všech okolností prosadit svou, a často tak dostane přesně to, co chce? Asertivita a velké sebevědomí jsou inspirativní vlastnosti, pokud se ovšem nestanou příliš dominantními. Jako u následujících znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 17. 08. 2021 16:00

Tito lidé mají asertivitu v krvi a jejich sebevědomí je hodně vysoké. Proto je s nimi často obtížné vyjít.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev je rozhodně jedním z nejasertivnějších znamení zvěrokruhu. Zejména proto, že má velké sebevědomí a neuvěřitelně silnou osobnost.

Lvovi se každou chvilku něco nelíbí nebo je neklidný. Proto je s ním často zacházeno v rukavičkách. Měl by však být opatrný, aby nebyl příliš arogantní. Jeho sebevědomí a vystupování působí často až namyšleným dojmem.

Štír (23. 10. - 21. 11.)

Štír je také obdařen obrovskou asertivitou. Je to bytost zbavená veškeré nejistoty. Štíři velmi dobře odrážejí kritiku a moc dobře vědí, že nic není dokonalé.

Jsou si toho vědomi, a proto mohou působit tak, že jsou spokojeni sami se sebou a jsou otevřeni celému světu. Toto znamení se zaměřuje především na důležité věci v životě, což ho dělá zase o něco silnějším.

Kozoroh (22. 12. - 19. 1.)

Kozoroh je velmi úspěšné a odhodlané znamení. V práci klade velký důraz na úspěch a vysoké postavení. A jak se dostane na samý vrchol? Správně, je to díky jeho silnému smyslu pro asertivitu!

Kozorozi přesně vědí, co chtějí, a také jak to získat. Umějí jednat s chytrostí sobě vlastní. Tento druh sebevědomí a asertivity je velmi inspirativní, ale také může působit až zastrašujícím dojmem.

Beran (21. 3. - 19. 4.)

Beran rozhodně není v kategorii nejasertivnějších znamení překvapením. Jeho mottem je totiž Hlavou proti zdi za každých okolností! Díky své tvrdohlavosti a silné vůli se toto ohnivé znamení dostane téměř kamkoli.

Vzdát se rozhodně není pro Berana na pořadu dne. Udržení moci v určitých situacích bere jako hru. A přiznejme si to otevřeně, Beran velmi nerad prohrává.

Střelec (22. 11. - 21. 12.)

Střelec vždy dosáhne svého, protože se nenechá ovlivnit názory svého okolí. Dalo by se tedy říci, že jeho asertivita spočívá zejména v jeho lhostejnosti. Tato vlastnost ho sice může uchránit před velkým trápením, zároveň by ale mohl zanedbat dobře míněné rady.

Až vám příště bude chtít Střelec něco říct, zkuste více přemýšlet o jeho slovech a využijte jeho schopnosti vidět v rozhodujících okamžicích více dopředu a situaci otočit ve svůj prospěch.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články