Ohnivá znamení zvěrokruhu: Jak to mají s nevěrou Beran, Lev a Střelec

Beran, Lev a Střelec: Jak to mají s nevěrou ohnivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Nevěra! Nehezká věc, která se ale často vkrádá do vztahu. Astrologie praví, že jednotlivá znamení zvěrokruhu to mají s nevěrou různě. My jsme se podívali na ta ohnivá, tedy na Berana, Lva a Střelce.

Jana Matušková
Jana Matušková 11. 04. 2023 06:02

Astrologie rozřazuje všech dvanáct znamení zvěrokruhu do čtyř různých elementů - oheň, země, voda a vzduch. Podívali jsme se na to, jak to mají s nevěrou a jejím případným odpuštěním lidé v ohnivých znameních, kteří patří mezi temperamentní a rozpustilé jedince.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud žijete s Beranem, nemluvte o nevěře ani v legraci. Ihned vše obrátí proti vám. Je to totiž jedno z nejžárlivějších znamení zvěrokruhu. Jakmile zjistí vaši vinu, bude nepříčetný. Miluje-li celým svým srdcem, zálety odpustí, ale vztah už se nikdy nevrátí do starých kolejí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Se Lvem je to těžší. Pokud máte románek s někým, koho nezná, ani ho to moc nezraní, ale běda, jak je to jeho kamarád nebo blízká osoba. Pak Lev vystrčí drápy a odkopne vás ze života. Stává se, že může odpustit, ale je to běh na dlouhou trať s mizernou šancí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ne všichni Střelci se vyžívají v románcích a flirtování, které jejich partner těžce nese. Ale většinou je to tak. Střelci přitom partnerova nevěra extrémně vadí, dokáže být pěkně žárlivý a pomstychtivý. Když ho navíc dostihne posměch okolí, je definitivní konec a možná čekejte pořádnou pomstu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články