Stáňa (42): Manželovi přijde v pořádku, že posílá polonahé fotografie cizím ženám. Prý to není nevěra

Stáňa (42): Manželovi přijde v pořádku, že posílá polonahé fotografie cizím ženám. Prý to není nevěra
Zdroj: Pexels

Stáňa našla v e-mailu svého chotě Jindřicha fotografie, které se jí ani trochu nelíbí. On totiž fotí sám sebe bez oblečení a posílá to cizím ženám. Prý je to jen taková sranda a nic to neznamená. Stáňa si ale myslí, že to není zcela normální. Co si myslíte vy?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 03. 2023 07:00

Docela by mě zajímalo, jak by se zachovala jakákoliv jiná žena, kdyby o svém manželovi zjistila to, co já. Můj choť Jindřich (45) se totiž nestydí zasílat polonahé fotografie cizím ženám. Podle něj to není nevěra...

Půjčila jsem si manželův noťas

To, že něco takového můj manžel dělá, jsem zjistila úplnou náhodou. Nebýt toho, že jsem si zapomněla počítač v práci, asi by mi to zůstalo utajené. Stalo se to na počátku tohoto roku. Měla jsem den blbec a nevěděla, kde mi hlava stojí. Celý den jsem lítala po kanceláři a když jsem odcházela domů, svůj noťas jsem nechala na stole.

To jsem samozřejmě zjistila až večer, když jsem z něj potřebovala něco odeslat. Bylo to něco, co nemohlo počkat do rána. A tak jsem požádala manžela, aby mi půjčil svůj. Naštěstí jsem v kabelce měla flashku, kde bylo vše potřebné. Vzala jsem si manželův počítač a zavřela se do pokoje, abych na to měla klid.

Shodou okolností byl přihlášen na svém e-mailu. Chtěla jsem ho odhlásit, ale když jsem byla v jeho doručené poště, nedalo mi to. Z jednoho emailu na mě svítil text, který přilákal moji pozornost. Otevřela jsem ho a nestačila se divit. Nějaká ženská mu děkovala za fotky, které jí poslal. Sjela jsem tedy do odeslané zprávy a málem mě trefil šlak.

Našla jsem jeho polonahé fotografie

Na fotkách byl polonahý manžel, který si fotil svoje přirození. S pootevřenou pusou jsem se na to dívala a nevěřila svým očím. Hned jsem mu projela celou schránku. Takových fotografií poslal stovky. A to několika různým ženám. Četla jsem si i jejich odpovědi a bylo mi z toho zle.

Všechny mu skládaly poklony, jak je udržovaný a obdařený. A on se tam chvástal. Některé zprávy měly hodně sexuální podtext. Skoro bych řekla, že by se to dalo klasifikovat jako virtuální nevěra. Na práci jsem v tu chvíli zapomněla a šla za manželem do ložnice. S jeho noťasem v ruce jsem se zeptala, co to má jako znamenat.

Nejprve byl trochu překvapený, ale pak se uklidnil. „Sim tebe, o nic nejde," zlehčoval to. „O nic nejde? Přijde ti normální posílat nahý fotky cizím ženským?" chtěla jsem nějaké vysvětlení. „Je to jen taková sranda. Fakt. O nic nejde. Ani je neznám," hájil se dál. „Mně je z tebe normálně blbě," dodala jsem a odešla z ložnice.

Manžel v tom hodlá pokračovat

Dodělala jsem si práci a celou noc přemítala nad tím, co jsem našla. Druhý den jsem s ním o tom znovu mluvila. Jindra to ale celé zlehčoval. Nechápe, že takové věci se v manželství zkrátka nedělají. Zajímalo mě, co by dělal, kdybych se fotila také. Řekl, že by mu to nevadilo. Za předpokladu, že bych s adresáty nic neměla.

I když jsem ho požádala, aby toho okamžitě nechal, neposlechl mě. Hájí to jako svůj koníček. Musím říct, že jsem z toho zklamaná. Stojím si za tím, že to není normální a nedělá se to. Jindra v tom však dál vesele pokračuje a přijde mu to v pořádku. Tak se ptám, kdo z nás dvou je ten divný?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články