Patrik (24): Občasné chrápání mojí přítelkyně by mi nevadilo, ale řeže dříví celou noc. Musel jsem to okamžitě řešit

muž
Zdroj: Freepik.com

Patrik byl zcela unešený ze své přítelkyně, se kterou byl jen krátce. Byla téměř dokonalá, mohl na ní oči nechat. Nemilé prozření přišlo po pár společně strávených nocích. Jeho úžasná Lucie chrápala a ne zrovna málo. Byl z toho nešťastný a nevyspalý. Ona mu to nevěřila, musel jí ten zvuk nahrát. Jak to nakonec dopadlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 10. 2020 16:30

S Lucii jsme spolu teprve chvíli. Dalo by se s nadsázkou říct, že si ve všem vyhovujeme. Máme společné zájmy, jsme oba vcelku klidné povahy. Lucie je ke všemu velmi krásná žena. Je vysoká a velmi štíhlá. Má na krátko ostříhané vlasy, ale k ní to zkrátka patří. Jsem vždycky velmi pyšný, když někam jdeme. Muži se za ní otáčejí a já jsem ten, kdo ji má vedle sebe.

Moje princezna chrápe jako dřevorubec

Zatím se věci mají tak, že každý z nás bydlí sám, ale často trávíme noc spolu. Oba si myslíme, že můžeme s bydlením ještě počkat. Není od věci se občas rozloučit a jet k sobě domů. Jsme si tím cennější. Nedávno jsem se musel v noci smát, když mě probudilo chrápání. Brala za to vážně dost nahlas. Musel jsem jí trochu přetočit, aby přestala chrápat. Pomohlo to jen na chvíli. Nemohl jsem u toho spát, tak jsem ji vzbudil. Omlouvala se, že chrápe, ale neví o tom. Mohl jsem zase usnout, ale během hodiny se to celé opakovalo. Nikdy před tím se to nestalo, možná měla jen ucpaný nos.

Nějak zvlášť jsem to neřešil, jen jsem se cítil trochu nevyspalý. Proto jsem následující noc chtěl být sám, abych to dospal. Nic nenamítala. Sotva jsme spolu zase trávili noc, bylo to ještě horší než před tím. Chrápala a chrochtala jak starý chlap. Už jsem ji ani nepřetáčel a rovnou jsem ji vzbudil. Byla naštvaná, že spí, proč ji zase budím. Nevěřila mi, že chrápe. Sotva jsme usnuli, začalo to nanovo.

Nahrával jsem její chrápání

Tušil jsem, že to není jen náhoda. Musela o tom vědět, že má takový problém. Hned jsme začali hledat, co by to mohlo způsobovat. Nabízely se podněty jako kouření, alkohol, obezita. Nic z toho se ale Lucie netýkalo.  Další noc jsem jí zkusil dát vyšší polštář, třeba to pomůže, říkal jsem si. Nezabralo to. Řezala to na celou ložnici. Musel jsem to nahrát, aby mi to věřila. Znovu jsem ji vzbudil a už byla dost naštvaná, že chce spát. ,, To já taky drahá, tak poslouchej,“ pustil jsem jí nahrávku. Nestačila se divit, že je to ona. Styděla se a řekla, že to začne řešit.

Zkusili jsme to ještě

Než jsme se vydali k odborné pomoci, zkusili jsme to ještě sami. Koupila si anatomický polštář a nějaký sprej se slanou vodou do nosu. Ponořili jsme se trochu do aromaterapie, pořídili relaxační svíčky. Pro jistotu i zvlhčovač vzduchu, kam jsme dávali pár kapek eukalyptu. Co mě nadchlo, byla pravidelná horká sprcha před spaním, kterou jsme prováděli spolu. Je to neuvěřitelné, ale chrápání téměř odeznělo a nás to nakonec spojilo. Dnes spolu bydlíme, protože se tolik věcí pro klidný spánek nedá neustále převážet sem a tam.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články