Radka (39): Když přítel usedl nahý ke snídani, pochopila jsem, že máme problém

Radka (39): Když přítel usedl nahý ke snídani, pochopila jsem, že máme problém
Zdroj: Freepik

Radka si po rozvodu našla přítele, který se jevil jako skvělá partie. Když Radim přišel s nabídkou společného bydlení, byla nadšená. Děti ho zbožňovaly, takže nebylo co řešit. Trvalo to ale jen do chvíle, než zjistila, že Radim chodí doma nahý. To je něco, co tolerovat nedokáže.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 03. 2022 07:00

I když vím, že najít dnes normálního muže není lehký úkol, doufala jsem, že budu mít štěstí. Dokud jsme spolu nezačali bydlet, tak to tak i vypadalo. Postupně mi docházelo, s jakou úchylkou moje nová láska bojuje. Radim (43) chodí doma rád nahý. Možná by mi to nevadilo, kdybych neměla děti, které se na to musí dívat.

Nový přítel si zamiloval moje děti

Mám za sebou rozvod, otec mých dětí odcestoval za novým životem do zahraničí. Rozešli jsme se jako dva dospělí lidé. Žádné hádky ani divoký rozvod. Na všem jsme se dohodli. Děti si sice bere jednou ročně, ale za to na celé prázdniny. Náš vztah po rozvodu docela klape. Dlouho jsem si myslela, že k sobě chlapa nepotřebuji.

Kámošky mi pořád vnucovaly myšlenku, abych se novému vztahu nebránila. „Přece nechceš zůstat do smrti sama," naléhaly. A měly pravdu. Když jsem si srovnala pocity po odchodu manžela, došlo mi, že chci ještě zažít lásku. Ta se zjevila v podobě Radima, nesmělého čtyřicátníka, který si hned na první dobrou zamiloval moje děti.

Vojta (9) a Eliška (6) to zaplať pán bůh měli stejně. Nechtěla jsem na ně tlačit, takže Radim k nám mohl jen v případě, že s tím souhlasili. Nemohla jsem si dovolit cokoliv uspěchat. Po tři čtvrtě roku rádoby rodinných víkendů a výletů bylo znát, že by nám to mohlo klapat. Radim se ve všech směrech jevil víc než skvěle.

Přítel rád chodí doma nahý

On sám přišel s nabídkou společného bydlení. „Myslím, že je čas. Děti mám moc rád, tebe taky. Chci, abychom bydleli všichni spolu," navrhnul. Štěstím se mi zalily oči a radostně jsem vykřikla souhlas. Radim vlastní veliký byt, kde mohou děti mít své pokoje. „Tady to bude super," jásaly, sotva složily tašky na zem.

Já jsem ale zažila šok už první večer. Radim se šel osprchovat a když vyšel z koupelny, byl nahý. Mrskla jsem po něm tričko. „Obleč se, ať tě děti takhle nevidí," a rvala jsem mu triko přes hlavu. Radim se na mě díval poněkud znepokojeně. „Já ale takhle zůstanu,“ řekl a usedl nahý vedle mě. „Počkej, neblbni. Jsou to přeci jen děti," žádala ho, aby se oblékl.

Vzal si jen župan, který jej zahalí v případě, že do pokoje přijdou děti. Spokojená jsem sice nebyla, ale v danou chvíli mi to muselo stačit. Radim ulehl nahý i do postele. A bohužel, stejně přišel i ráno ke snídáni. Dětem vypadlo jídlo z pusy. „Strejdo, ty si nahatej, začaly se obě řehtat. „Obleč se!" řekla jsem důrazně. „Jsem tu doma, ne? A já doma chodím nahý,“ pronesl nevzrušeně a usedl ke stolu.

Jeho nahota mi nesmírně vadí

Děti se celou snídáni smály, zatímco mě se chtělo řvát. Večer jsem Radima požádala, aby se doma oblékal. „Nevím, na co jsi zvyklý, ale takhle to nejde. Chceš, aby to děti říkaly ve škole? Jak to asi bude vypadat?" vysvětlovala jsem svoje obavy. „Moc to řešíš. Nahota je přirozená, nemám co skrývat," odbyl mě.

Později mi sdělil, že když žil sám, zvyknul si. A nehodlá nic měnit. Já jsem z toho ale na prášky. Nedávno se u nás z ničeho nic zjevila moje máma. Když viděla Radima v plné kráse, na patě se otočila, že nebude rušit. Snažím se ho neomezovat, ale tohle je pro mě přes čáru. Navíc, jeho tělo se mi i díky tomu stává okoukaným. Bojím se, že ani tento vztah nebude mít šťastný konec.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články