Jirka (30): Mám rád baculaté holky, kterým chutná. To, co předvádí přítelkyně, je ale přes čáru

Jirka (30): Mám rád baculaté holky, kterým chutná. To, co předvádí přítelkyně, je ale přes čáru
Zdroj: Freepik

Jirka si nikdy nepřál mít vedle sebou hubenou holku. Když poznal Lucku, byl s její oplácanou figurou spokojený. Jenže ona se začala zničehonic nesmyslně přejídat. A to bylo moc už i na Jirku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 04. 2021 11:30

Lucku (28) jsem poznal jako holku, která měla nějaké to kilo navíc. Mně se to tak líbilo, neměl jsem potřebu ji nějak měnit. Hubené holky se mi nelíbí, takže jsem s její postavou byl spokojený.

Přítelkyně se začala přejídat

První rok, co jsme spolu byli, se snažila svoji postavu udržovat. Dávala si určitě větší pozor na to, co jí. Ani jeden z nás není žádný velký sportovec. Náš vrchol aktivity je delší procházka nebo ještě možná in-line brusle. Nemáme si co vyčítat. Já mám ale oproti Lucce výhodu. Ať sním cokoliv, na mé postavě to vidět není.

Lucka nabrala dojmu, že může sníst to, co já. Když jsme jeli k mojí matce, která dělala knedlo vepřo zelo, nestačil jsem se divit. Lucka si nechala nandat osm knedlíků, které s přehledem snědla. Já jsem skončil na šesti a měl jsem dost. Nestyděla se si vzít ani štrúdl, který poté máti dala na stůl jako dezert. Já jsem si dal malou patku. Zato Lucka snědla polovinu jedné nožičky.

Trochu jsem se za ni styděl, protože vše, co bylo na stole, si dala. Když jsme přijeli domů, šel jsem si pro jedlou sodu, jak mi bylo těžko. Lucčiny kroky mířily do lednice. „Já mám na něco chuť,“ ozvalo se z kuchyně. „To není možný, musíš být plná tak na týden dopředu,“ rýpnul jsem si. Ji to nechalo chladnou. Nandala si pochoutkový salát a k tomu dva rohlíky.

Měli jsme plný mrazák pizz

Bylo mi z toho vyloženě zle. Viděl jsem totiž, co všechno u našich snědla. Během toho večera spořádala ještě pytlík brambůrků a dvě sladké tyčinky. „Nemyslíš si, že to trochu přeháníš? Vždyť pukneš,“ ozval jsem se. „Tak mám hlad, co mám dělat?“ bránila se. Já mám Lucku vážně rád, ale to, co dělá, je velký hazard.

Doufal jsem, že to byl jen nějaký úlet. Tvrdila totiž, že má svoje dny, a tak ji honí mlsná. Prý to tak ženy mají. Jasně, kdyby se přejídala dva dny, pochopení bych měl. Jenže ona se přejídala denně. Začala utrácet poměrně dost peněz jen za jídlo. Za nezdravé jídlo. Máme nabouchaný mrazák mraženými pizzami. Zásoby hranolků a mražených burgerů.

O sladkostech snad radši pomlčím. Sotva si udělá hamburger s hranolky, zajídá to čokoládovou tyčinkou. Vodu vyměnila za slazené limonády. Nešlo si nevšimnout, že po měsících tohoto stravování se jí zhoršila pleť. A i psychika. Je protivná, nic se jí nechce, je věčně unavená. Podle mě právě z toho jídla.

Dal jsem jí ultimátum

O tom, že přibírá, ani nemluvím. Jak jsem říkal, nechci doma hubenou holku, ale ani kombajn. Dokonce si začala tahat jídlo i do postele. Místo sexu se večer krmí. Nedávno jsem se vzbudil tím, že mě něco píchalo do zad. Byl to hranolek. V tu chvíli jsem řekl: „A dost! Jak dlouho se chceš takhle přejídat? To přece není normální. Musíš toho nechat!“

Koukala na mě jako dítě, kterému jsem sebral hračku. Vzteky jsem vstal z postele. Všechno její nezdravé jídlo jsem hodil do tašky. A pak jsem řekl: „Buď já, nebo to jídlo. Musíš si vybrat. Takhle to dál nejde!Rozbrečela se. „To přece nemůžeš!

Můžu a taky to udělám. Ještě mi poděkuješ.“ Běžel jsem to vyhodit do popelnice. Slíbila, že toho nechá. Mám ale podezření, že jí někde tajně za rohem, protože přibírá dál. Jsem z toho nešťastný.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články