Marek (31): Považoval jsem přítelkyni za lásku svého života. Pak jsem řekl něco, co jsem neměl

Marek (31): Považoval jsem přítelkyni za lásku svého života. Pak jsem řekl něco, co jsem neměl
Zdroj: Pixabay

Vyznat někomu lásku je vždy ošemetné. Nikdy totiž nevíte, jestli ji ten druhý bude opětovat, nebo vám dá košem. Marek poznal ženu, se kterou chtěl strávit zbytek života. Když jí to řekl, nestačil se divit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 07. 03. 2022 07:00

Vandu (33) jsem poznal nedávno, je to tři měsíce, a už v tu chvíli jsem věděl, že je to žena mých snů a rád bych se s ní jednou oženil. Myslel jsem to v tu chvíli naprosto vážně a doufal jsem, že moje city bude opětovat.

S Vandou to vypadalo na opravdovou lásku

Dlouho jsem neváhal a pozval ji na rande, šli jsme na večeři do mé oblíbené restaurace. Všechno šlo naprosto perfektně, padli jsme si do noty. Měli jsme podobný smysl pro humor a záliby. Byl jsem až překvapený, jak jde všechno hladce.

Když večeře skončila, Vanda dlouho neotálela a řekla mi, že je jí se mnou dobře, a kdybych souhlasil, chtěla by mě ještě vidět. „Ráda bych se ti nějak odvděčila za tu večeři. Co bys řekl na to, kdybych příště uvařila já? Umím opravdu výtečné lasagne. Co se za týden sejít u mě doma?“ nabídla mi. Nadšeně jsem souhlasil.

Ve všem jsme si rozuměli

Ještě nikdy se mi nepovedlo, že by to šlo s nějakou ženou tak hladce. Čím častěji jsem ji vídal, tím víc jsem se do ní zamilovával. Chodili jsme na večeře, do kina, do divadel, trávili jsme spolu skoro všechen volný čas. Myslel jsem si, že je do mě zamilovaná stejně jako já do ní. Všechno tomu nasvědčovalo.

Když jsem ji pozval, aby se mnou strávila víkend v Krkonoších, myslel jsem si, že to bude jen další úžasný zážitek, který jednou budeme vyprávět svým dětem. Nečekal jsem, jak zle se to nakonec vyvine.

Zalekla se společné budoucnosti

V sobotu ráno jsme se probudili a hned šli lyžovat. Tento den byl pro mě jeden z nejlepších, sníh byl úžasný a já byl na horách se ženou, kterou miluju. Myslel jsem si, že šťastnější být ani nemůžu. Během večeře jsem to už nevydržel a musel Vandě říct, jak se cítím. „Dnešek jsem si parádně užil. Byl to naprosto úžasný den. Co kdybychom si udělali takovou tradici, že sem, do tohoto hotelu, budeme později jezdit i s dětmi?“ navrhl jsem Vandě. „Třeba bychom si tu i jednou mohli koupit chatu. To by se mi moc líbilo,“ dodal jsem.

Můj plán se u Vandy nesetkal s nadšením. „No nevím, to asi trochu předbíháš, chodíme spolu teprve chvíli a ty už mluvíš o dětech a budoucnosti. Já myslela, že se spolu jen bavíme,“ řekla mi. Byl jsem její reakcí zmatený. Já to s ní opravdu myslím vážně, ale jakou mám záruku, že mě za chvíli neodkopne, až ji začnu nudit?

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články