Trevor (27): Kvůli hloupým řečem kamarádů možná přijdu o nejlepší ženu svého života

Trevor (27): Kvůli hloupým řečem kamarádů možná přijdu o nejlepší ženu svého života
Zdroj: Freepik

Žárlivost ve vztahu nevěstí nic dobrého. Trevor s ní má velký problém. Na svoji přítelkyni žárlí takovým způsobem, že to pro ni není únosné. Proto dala Trevorovi nůž na krk.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 05. 2021 10:00

Izabela (24) je láska mého života. Ještě teď nemůžu uvěřit, že někdo jako ona chodí se mnou. Je to žena úplně mimo moji ligu. Má naprosto dokonalé tělo, je vysoká a hubená. Vlasy má černé jako uhel a hlavně dlouhé. Z fleku by se mohla přihlásit do soutěže krásy a všechny konkurentky by hravě strčila do kapsy. 

Kamarádi nahlodali mou sebedůvěru

Není proto divu, že neustále přemítám, proč se zamilovala zrovna do mě. Nejsem nijak zvlášť hezký ani vydělávám závratné sumy peněz. Takže proč si ze všech můžu, které mohla mít, vybrala zrovna mě? 

Tuhle otázku si nekladu sám. Podobně smýšlejí i moji kamarádi. Když jsem jim před dvěma lety Izabelu představoval, jejich řeči mě uvedly do rozpaků. „Jak je možný, že taková kočka chodí s tebou?” byla jejich první reakce.

Jejich narážky neustaly dodnes. Pokaždé, když s nimi jdu na pivo, musím si vyslechnout nemístné poznámky k našemu vztahu. „Tak co dělá Izabela? Ještě se s tebou nerozešla? To s ní musí být asi něco špatně, když zůstává s někým, jako jsi ty,” smějí se mi.

Pokud nepřestanu, opustí mě

Od té doby o našem vztahu neustále pochybuji. Nemine hodina, kdy bych se nebál, že mě Izabela opustí. Kdykoli odchází, vyslýchám ji, kam jde, proč tam jde a samozřejmě s kým tam jde. Jednou jsem dokonce došel tak daleko, že jsem zavolal její kamarádce, aby mi jejich schůzku potvrdila. 

To byla pro Izabelu poslední kapka. Když to zjistila, zuřila: „Pokud nepřestaneš, bude to znamenat konec. Miluju tě, ale když mi nebudeš věřit, tak to dál nepůjde. Nechci jiného muže, vybrala jsem si tebe, zkus to konečně pochopit,” řekla mi v slzách. 

Mně najednou došlo, že pokud chci náš vztah udržet, musím přestat žárlit. Ale je to strašně těžké. V hlavě se mi stále honí řeči kamarádů a pochybnosti, zda jsem pro Izabelu dost dobrý. Co s tím?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články