Magdaléna (28): Vysnila jsem si romantické bydlení s přítelem. Kazí mi to ale jeho kamarád

Magdaléna (28): Vysnila jsem si romantické bydlení s přítelem. Kazí mi to ale jeho kamarád
Zdroj: Freepik

Magdaléna začala nedávno bydlet se svým přítelem. Když si konečně myslela, že se jejich vztah může posunout dál, stalo se něco, co nečekala. Soukromí si totiž moc neužije.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 02. 2022 07:00

S Richardem (30) chodím skoro rok. Je to zatím jeden z mých nejdelších vztahů. Richard se mi už od začátku velmi líbil, a tak jsem doufala, že nám to spolu vyjde. Od obyčejného chození jsme se dostali docela daleko, už dva měsíce spolu bydlíme.

Na společné bydlení jsem se těšila

Když Richard přišel s nápadem, abychom se sestěhovali, myslela jsem, že puknu štěstím. Opravdu to vypadalo, že mám konečně super chlapa, který to se mnou myslí vážně a nemá mě jenom pro zábavu. A tak jsem s jeho návrhem souhlasila.

Během měsíce jsme si našli podnájem a začali plánovat společné bydlení. Od toho dne za chvíli uběhnou dva měsíce a je mi strašně líto, že to říkám, ale není to takové, jaké jsem si to vysnila. Naše soukromí silně narušuje Richardův nejlepší kamarád, který u nás tráví neskutečné množství času.

Richardův kamarád u nás tráví hodně času

Začalo to velmi brzy po stěhování. Z Richardových esemesek, co mi během dne poslal, jsem věděla, že k nám večer přijde na návštěvu jeho kamarád Aleš. „Chtěl by se podívat, jak bydlíme,“ napsal mi do jedné z nich. A tak Aleš přišel, snědl, co jsem uvařila, a pak začali s Richardem řešit svoje věci.

Cítila jsem se jak páté kolo u vozu. Nemusela jsem tam vůbec být, bylo to hrozné. Když pak řekli, že si jdou hrát na PlayStationu, ani jednoho nenapadlo se mě zeptat, jestli třeba nechci taky. Jelikož jsem si myslela, že půjde jen o jeden večer, nechala jsem to být a šla si dělat svoje věci.

Už to překračuje únosnou míru

Bohužel Alešova návštěva nebyla ojedinělá záležitost. Večery u nás začal trávit skoro každý den. Povídají si s Richardem, pijí pivo a hrají hry. Už mi to začíná opravdu lézt na nervy, a tak jsem se to snažila Richardovi vysvětlit.

„Víš, jak je nepříjemné přijít z práce a najít doma tvého kamaráda? Jsem večer fakt unavená a ráda bych aspoň doma měla trochu klid,“ řekla jsem Richardovi. „A copak ti tu Aleš vadí, vždyť je stále se mnou. Můžeš dělat, jako by tu nebyl,“ odpověděl mi. Richard vůbec nepochopil, o co mi jde. Chtěla bych si po náročném dni užít aspoň trochu klidu a soukromí, ale to se dvěma muži v bytě nejde. Moc bych si přála, aby k nám Aleš přestal chodit.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články