Hynek (32): Chtěl jsem překvapit přítelkyni romantickým večerem. Místo díků mě čekala studená sprcha

Hynek (32): Chtěl jsem překvapit přítelkyni romantickým večerem. Místo díků mě čekala studená sprcha
Zdroj: Freepik

Vyznat se v ostatních je někdy náročné a chvíli trvá, než člověk pozná, co se v tom druhém zrovna odehrává. Hynek měl vždy problém s odhadováním lidí, ale co nedávno předvedla jeho nová přítelkyně, už překročilo všechny hranice.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 21. 10. 2021 13:00

Se Sandrou (33) jsme se poznali teprve před třemi měsíci, ale už teď mám pocit, že nemine den, kdy bych neudělal nějakou chybu. Nedávno naše nedorozumění vyústilo v ošklivou hádku. Nejhorší na tom je, že vůbec nechápu, co jsem udělal špatně.

Hned první rande přes seznamku se vydařilo

Potkali jsme se přes seznamovací aplikaci. Většinou nevěřím, že by se lidé měli potkávat právě tímto způsobem, ale všichni okolo říkali, že bych to měl zkusit, tak jsem je nakonec poslechl.

První ženou, na kterou jsem tam narazil, byla právě Sandra. Chvíli jsme si chatovali a bylo jasné, že toho máme hodně společného. Netrvalo dlouho a pozval jsem ji na rande. To se vyvíjelo opravdu dobře, Sandra byla inteligentní a krásná žena, která na mě udělala velký dojem. Nemohl jsem uvěřit svému štěstí, první žena, kterou na seznamce potkám, a je tak okouzlující.

Měl jsem v plánu novou přítelkyni překvapit

Po prvním rande následovala další, nakonec jsme spolu oficiálně začali chodit. Bral jsem Sandru na večeře, do kaváren a snažil se chovat jako pravý gentleman. Nakonec se mi to ale krutě vymstilo. Před týdnem jsem měl v plánu udělat romantické gesto. Domluvil jsem se se Sandrou na srazu u ní doma. Co ale nevěděla, bylo, že s sebou přinesu jídlo z její oblíbené restaurace.

Celý den jsem se těšil na to, jak tím Sandru překvapím. Dáme se vynikající jídlo, láhev vína a strávíme spolu romantický večer. Není to přece sen každé ženy? Doufal jsem, že si u ní šplhnu jako pozorný přítel, ale nakonec se večer vyvinul jinak.

Sjela mě už ve dveřích

Zazvonil jsem u dveří a hned mi bylo jasné, že je něco špatně. „Co tady děláš?“ vyštěkla na mě Sandra. „Domluvili jsme se dnes na srazu, vzpomínáš?“ nevzdával jsem to. „Přinesl jsem ti tvoje oblíbené jídlo,“ ukázal jsem jí krabičku, kterou jsem třímal v ruce.

„A to si jako myslíš, že mám hlad, jenom když ty přijdeš s jídlem?“ odsekla. Stál jsem na prahu jak přikovaný, takové přivítání jsem rozhodně nečekal. „Vezmi si to svoje jídlo a jdi pryč. Chci být dnes sama,“ řekla a zabouchla mi dveře před nosem. Byl jsem jejím chováním vyvedený z míry. „Co to jako sakra mělo být?“ honilo se mi hlavou. Chci se chovat jako pozorný přítel a ona mě pošle do háje? Nebudu za ní dolejzat a chtít vysvětlení, čekám od ní omluvu, a to pořádnou.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články