Láska v Ulici: Jak dopadne první rande nesmělého Dana a Sáry?

Láska v Ulici: Jak dopadne první rande nesmělého Dana a Sáry?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vanda ukrývala před svými blízkými tajemství, které teď vyplave na povrch. Nebude se jí to říkat lehce...Dana a Sáru čeká první rande. Jak to všechno dopadne?Gábina řeší problémy hned na několika frontách. Povede se jí domluvit otci, ať se začne chovat rozumně?Magda a Prokop připravují pro děti nezapomenutelný lyžařský kurz...+ 2 fotky+ 3 fotky

Seriál Ulice pokračuje po vánoční pauze příběhy, které spojuje láska. Jolana se snaží doběhnout 30 let, které se svou dcerou Vandou zameškala. A pak je tady Dan, jehož čeká první rande se Sárou.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 01. 2022 13:30

Jolana nebyla se svou dcerou Vandou víc než 30 let. Teď je zaslepená mateřskou láskou natolik, že nevnímá to, co její okolí. Vanda totiž není tak upřímná, jak se tváří. A když je přinucena prozradit pravdu, bude to pro Jolanu pořádný šok. Co všechno Vanda řekne a jak se k tomu postaví ostatní z rodiny? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který uvede TV Nova dnes v 18:30.

První rande Dana a Sáry

První rande není nikdy jednoduché, zejména pro člověka, který s opačným pohlavím nemá mnoho zkušeností. Dan je navíc hodně nesmělý. Teď ho čeká první rande se Sárou, která jej musela tak trochu navést, jinak by se asi nikdy k ničemu neodhodlal.

Aby toho nebylo málo, schyluje se ke druhému rande, které už se hraje podle jiných pravidel. Jak si s tím Dan poradí? A přijdou mu vhod rady do života od zkušenějších mužů - Miloše a Bedřicha?

Magda a Prokop na lyžích

Školní lyžařský výcvik může přinést spoustu neočekávaných situací. Magda a Prokop sice vymýšlí zajímavý program, ale stejně se jim nepovede uhlídat všechny žáky zmítané hormony. Protože se zaměří na třídní pár Svatku a Štefana, kteří by si výlet na hory rádi užili po svém, unikne jim jiná dvojice.

Anežka a Čenda se mezitím rychle vypaří a zpočátku si toho nikdo nevšimne. Jenže pak je začne hledat Magda a následně vyjdou na povrch věci, které by možná raději měly zůstat v soukromí. Co se dozví spolužáci a učitelé Anežky a Čendu? A proč z toho kouká pořádný průšvih?

Zdroje informací: TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články