Děti Ulice: Která novorozeňata z oblíbeného seriálu už chodí do školy?

Franta Liška se stal otcem velmi mladý. Jeho Chris je dokonce starší než Lada, která se narodila jako nemanželská jeho otci Bedřichovi
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Franta Liška se stal otcem velmi mladý. Jeho Chris je dokonce starší než Lada, která se narodila jako nemanželská jeho otci Bedřichovi Malý Vojta Mareček je adoptovaný, ale i když je v nové rodině teprve chvíli, už se stihl stát starším bráškouMirinka Hejlová dostala svoje neobvyklé jméno po babičce, bývalé ředitelce gymnázia Miriam Hejlové, kterou si zahrála Hana MaciuchováMalý Milošek má opravdu svérázného tatínka. + 2 fotky+ 3 fotky

Seriál Ulice „jede” už šestnáctou sezónu a o příznivce rozhodně nemá nouzi. Jsou dokonce i takoví, kteří mají zmapovanou celou její historii. S novým rokem přichází nová očekávání, a to i taková, jaká mají rodiny, do kterých se narodí dítě. Které seriálové rodiny se v průběhu oněch let radovaly z přírůstku?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 01. 01. 2021 12:00

Poctiví diváci, kteří nevynechali Ulici ani před Vánoci mají jistě v živé paměti narození malého Káji, potomka Karly a Kryštofa (Máry) Marečkových. Ti si už po dlouhé době snahy o vlastní dítě adoptovali prvňáka Vojtu a brzy nato Karla zjistila, že je těhotná, a tak se rodina během jednoho roku rozrostla dokonce o dvě děti.

Nezletilí rodiče Franta a Skyler

Jednoduchá nebyla ani situace, kterou si v létě 2016 prožili mladí milenci Franta a Skyler. I z jejich vztahu se narodilo miminko – malý Christianek. Frantovi nebylo ještě osmnáct a on i Skyler studovali. Frantova vyvolená je navíc Holanďanka a k tomu umělecký typ, pro kterou klidná rodina rozhodně nebyla tím pravým. Vztah se nakonec rozpadl a dnes vídá mladý tatínek syna jen výjimečně, když se za ním vypraví do Holandska.

Malý Lexík prožívá smutné období

Pamatujete na turbulentní vztahy Lumíra a Světlany? Ti, kdo seriál sledují delší dobu, asi nezapomenou, jak se Lumír ke své ukrajinské manželce nejdřív choval – a rozhodně to nebyl vztah, jaký by si nešťastná Světlana přála. Rozchody a smiřování nakonec ustaly a z jejich nového vztahu se narodil malý Lexík, který teď ale prožívá spolu s Lumírem velmi nešťastné období. Světlana – Lexíkova maminka a Lumírova manželka – znenadání zemřela a ti dva zůstali sami.

Bude malý Milošek po tatínkovi?

Kdo by si nevzpomněl na bodrého a tak trochu neodbytného Miloše Knoblocha a jeho ženu Evu, která nejde pro další a další „výchovné metody” na svého muže daleko? A právě těmhle dvěma se v roce 2014 narodil malý Milošek, jenž vyplnil velké Milošovo přání – počít pokračovatele rodu.

Mirinka a Jonášek Hejlovi

Hlouběji v seriálové historii narazíme také na dva sourozence, Mirinku a Jonáška Hejlovi. I když se v seriálu Jarda Hejl, spolumajitel truhlářské dílny, kterou vede spolu s Bedřichem Liškou, neobjevuje tak často a maminka dětí Lenka je jen zmiňována, starší Mirinka a mladší Jonášek jistě rostou jako z vody. Vždyť Mirince už bude deset let a Jonášek v roce 2020 oslavil páté narozeniny.

Jeníček, Klárka, Lada a další

Miminek se v Ulici narodilo víc, ale některé děti prakticky neprošly dějem, protože se jejich maminky v těhotenství buď odstěhovaly, nebo se v dalších příbězích zkrátka přestaly objevovat. Za zmínku ale určitě stojí nešťastný Jeníček Farský, syn Jitky a Oldy. Malý Jeníček měl velký zdravotní problém a zemřel jen několik dní po narození, což byla pro Jitku velká rána, z níž se dlouho a bolestně vzpamatovávala. Bedřich Liška má také nemanželskou dceru Ladu, v Austrálii se Adrianě narodila Klárka, s novorozenou dcerou odjel do zahraničí také Matěj Jordán...

Začátek roku přináší i nové naděje. Můžeme se těšit, že se i v Ulici potkáme letos s nějakým novým přírůstkem – otcem se má stát Mário, kterého si pro svůj plán vyhlédla Ája. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články