Lenka (42): Partner si posílá nahé fotky s kolegyní. Prý spolu nespali, ale klidná zrovna nejsem

Lenka (42): Partner si posílá nahé fotky s kolegyní. Prý spolu nespali, ale klidná zrovna nejsem
Zdroj: Unsplash

Sociální sítě a chytré telefony umožnily lidem vést nové typy milostných vztahů. Sexting a posílání nahých fotek už asi není nic neobvyklého. Paní Lenka by o tomto fenoménu mohla mluvit, ale vůbec ne v dobrém.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 06. 04. 2022 07:00

Už pět let jsem rozvedená. S bývalým manželem vychováváme dvě děti – dvojčata Míru a Péťu (12). Moc nám to neklapalo už v počátcích. Po narození kluků jsme se snažili vztah lepit, což se nakonec nepovedlo.

Přítel má aférku

Dva roky po rozvodu jsem si našla přítele Karla (47). Byl také rozvedený a z předešlého manželství měl ve střídavé péči dceru Terezu (13). Tři roky vypadal náš vztah přímo idylicky. Našli jsme si společné bydlení a naše děti se snesly také vcelku dobře.

Před pár měsíci nám ale vztah narušila Karlova „aférka". Není to milostná aférka v běžném slova smyslu. S nikým se nevyspal, řekl mi, že ani nehodlá. Ale jeho aféra se tomu podle mě vcelku blíží. Nedošlo k fyzickému styku, ale k emocionálnímu určitě.

Přiznal se ke sdílení nahých fotek

Karel se přiznal ke sdílení nahých fotek s jednou svojí kolegyní. „Mám výčitky svědomí, proto ti to říkám," řekl mi tehdy. „Nešlo o nic vážnějšího, poslali jsme si jen pár erotických smsek a pár nahých fotek, o nic víc nešlo," dodal. „A to si myslíš, že ti to jen tak odpustím? Jak moc se to liší od toho, kdyby ses s ní vyspal?" řekla jsem naštvaně.

„To si snad myslíš, že kdybych se s ní vyspal, bylo by to lepší? Ani jednou jsem neměl v úmyslu, aby to zašlo někam dál," udeřil na mě. A já zmlkla, vůbec jsem netušila, co mu na to odpovědět. Samozřejmě, kdyby se s ní vyspal, bylo by to horší. Ale jak se posílání nahých fotek a erotické smsky liší od samotného sexu a podvádění?

Nevím, jak situaci řešit

Nedokážu si na tuto otázku odpovědět přímo. Přece to určitým způsobem podvádění je. Přece by se necítil provinile, kdyby to nebylo svým způsobem podvádění. A kdyby necítil vinu, neřekl by mi to. Vůbec netuším, jak tuhle situaci vyřešit.

Nechci se s ním rozejít jen kvůli pár erotickým smskám a nahým fotkám a rozbít tak klukům další rodinu. Ale když jen pomyslím na to, že sdílel něco tak intimního s cizí ženou, naštvu se. Nejhorší na tom je, že Karel to bere velmi laxně. Prý když se přiznal, je všechno odpuštěno. Ale to u mě rozhodně neplatí. Potřebovala bych od něj větší záruku, že už to nikdy neudělá.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články