Miloslav (38): Denně odolávám svodům nové kolegyně. Bojím se, že už to dlouho nevydržím

Miloslav (38): Denně odolávám svodům nové kolegyně. Bojím se, že už to dlouho nevydržím
Zdroj: Freepik

I když má Miloslav všechno, co potřebuje ke štěstí, ocitl se na rozcestí. Po nástupu nové kolegyně Dity denně svádí boj sám se sebou. Dita ho velmi dráždí a i když ví, že nechce svoji ženu podvést, bojí se, že nakonec neodolá.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 03. 2022 10:00

Vždycky jsem si myslel, že mě a Žanetu (34) nemůže nic rozdělit. Manželé jsme sice teprve tři roky, ale žijeme spolu déle než třináct let. Nikdy jsem neměl potřebu ji podvádět, měl jsem doma všechno, co jsem potřeboval. Teď se ale situace dramaticky změnila. S nástupem nové kolegyně Dity (30) denně odolávám jejímu sexuálnímu nátlaku a nevím, jak dlouho se ještě vydržím.

Nová kolegyně se mi velmi líbí

Kdybych měl zhodnotit svůj vztah s Žanetou, řeknu, že až na pár drobností jsme sehraná dvojka. Pojí nás společné hobby, což je turistika. Máme obdobný pohled na život a stejné priority. Vlastníme dům, který sice budeme ještě dvacet let splácet, ale je to domov s velkým D.

V létě pravidelně obrážíme Čechy a poznáváme krásy naší země. Naše šestiletá dcera Nina také našla zalíbení v turistice, takže každé léto nadšeně balí batůžek a vyráží s námi za dobrodružstvím. Mám práci, která mě baví, milující manželku, jež stmeluje naši rodinu. O nic z toho nechci přijít. Jenže to by k nám na oddělení nesměla nastoupit nová kolegyně Dita.

Dita je typ ženy, za kterou se zcela jistě ohlédnete. Většina příslušnic něžného pohlaví ji určitě nemá ráda, protože představuje prototyp dokonalosti. Vysoká vypracovaná postava podtržená dlouhými hustými hnědými vlasy. Ty náramně ladí s jejíma velkýma hnědočernýma očima. Prdelku má jak dva malé melounky. Akorát tak do ruky.

Šéf posadil Ditu do mé kanceláře

Její úsměv rozzáří nejednoho člověka. Když nám ji šéf představoval, skoro jsem měl pocit, že nejsem hoden, abych se na ni díval. Ke každému z nás přišla, podala mu ruku a představila se. Když došlo na mě a ucítil jsem její parfém a dotkl se mě pramen jejích vlasů, v kalhotách proběhlo rychlé povstání. ,,Ahoj, já jsem Dita, budu tvoje pravá ruka,“ řekla a pevně mě stiskla.

Potěš Pámbu, proběhlo mi hlavou. To je teda kost! Pořádně jsem si ji zezadu prohlédl, když s tou prdelkou natěsnanou v minisukni odcházela od mého stolu. Hlavně neblbni, snažil jsem se uklidnit. Musela projít povinným školením, takže jsme se první týdny moc nepotkávali. Peklo v podobě jejího sexuálního nátlaku přišlo až o dva měsíce později.

Měla mi pomáhat s agendou, takže seděla v kanceláři se mnou. Nejprve byla na oko nesmělá, ale moc jí to nešlo. Živočišnost, kterou v sobě měla, nedokázala potlačit. Spolupráce s ní ale byla skvělá. Rychle pochopila, co se po ní chce. Plnila všechno v termínu a někdy i nad rámec očekávání. Jako moje pravá ruka byla vážně skvělá.

Bojím se, že tomu sexuálnímu nátlaku neodolám

Když se trochu otrkala, začalo mi hotové peklo. ,,Je mi horko, otevřu okno, nevadí?“ zeptala se jednou. ,,Jasně, není problém,“ reagoval jsem. Po chvilce jsem si ale všiml, že přivřela dveře. Posadila se naproti mně a rozepla si blůzičku. Dělal jsem, že to nevidím, což nebylo zrovna snadné. Zaklonila hlavu a ovívala si obličej a dekolt deskami.

I mně bylo najednou pěkné horko. Z kanceláře jsem raději odešel. Kdybych zůstal, myslím, že bych se na ni vrhnul. To ale není všechno. Když nosí sukni, ráno si sundá silonky a má holé nohy. A teď to přijde. Ona je naostro! Sedí naproti mně a rajcovně roztahuje nohy. Minule už jsem se málem neudržel. Nechci svoji ženu podvést, ale bojím se, že je Dita příliš velké lákadlo, kterému nakonec stejně neodolám.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články