Patrik (28): Manželka se mnou nechce v těhotenství spát. Teď k nám nastoupila nová kolegyně

Patrik (28): Manželka se mnou nechce v těhotenství spát. Teď k nám nastoupila nová kolegyně
Zdroj: Unsplash

Pro Patrika bylo založení rodiny splněným snem. To však ještě netušil, jaký postoj během těhotenství zaujme k sexu jeho manželka Aneta a co způsobí jeho nová kolegyně Irena.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 10. 2021 13:00

Musím říct, že dítě pro mě bylo splněným snem. Vždy jsem si přál co nejdřív založit rodinu a s Anetou se nám to vlastně povedlo. Užili jsme si cestování do exotických destinací, společné stavění domu i nádhernou svatbu.

Manželka se na sex v těhotenství necítila

Jsem romantik tělem i duší. Když se nám povedlo zplodit potomka přímo o svatební noci, považoval jsem to za znamení. V prvních týdnech těhotenství bylo Anetě opravdu zle. Dokonce skončila na neschopence a nebyla schopná se celé dny zvednout z postele. Když jsem nebyl v práci, nosil jsem jí jídlo, nakupoval a staral se o domácnost. Myslím, že jsem vše zastal v rámci svých možností. Chtěl jsem, aby co nejvíce odpočívala. Při prvním screeningu navíc nebylo vše ukázkové, o to víc jsem se o Anetu bál.

Zanedlouho však byly veškeré obavy vyvráceny a manželce se udělalo o líp. Druhý trimestr byl bomba. Měla spoustu energie, jezdili jsme na výlety, těšili se a vymýšleli jména. Pro mě rodinná pohoda, o které jsem snil. Musím říct, že jsem se i trochu těšil na to, až se znovu pomilujeme. Přeci jen už několik měsíců jsem žil v celibátu.

Nikdy jsem Anetě nevytkl, že nemáme sex. Samozřejmě, že by to bylo nevhodné. Když už ale byla Aneta v pátém měsíci, opravdu se mi stýskalo po tom být jí tak nějak blíž. Naposledy jsme spolu spali pár dní po svatební noci, pak už ne. Bylo to pro mě dlouhé.

Nová kolegyně mi zamotala hlavu

"Víš, já si myslím, že se to nehodí. Nejsme už v té posteli sami, a navíc bys mohl ublížit miminku," odpověděla mi Aneta. Vytřeštil jsem oči a nevěřil svým uším. "Anetko, co blázníš? Copak tobě to nechybí?" zkusil jsem na to jít jinak. "Nechybí," řekla nekompromisně. Nikdy víc už tuhle debatu nepřipustila a já cítil, že mě takové škemrání vlastně ponižuje.

Časem to dospělo do fáze, že už na mě vůbec nesáhla, neobejmula mě, nedala mi pusu. Chyběl mi tělesný kontakt a v tom nastoupila do naší firmy nová kolegyně Irena. Nádherná ženská, úplná bohyně. Myslím, že flirtovala úplně se všemi. Moje nadrženost tomu ovšem dávala úplně jiný rozměr, rozpálilo by mě cokoliv.

Samozřejmě, že nechci Anetu podvést. Ale nemůžu se zbavit myšlenky, že bych potřeboval trochu upustit páru, zkrátka si pořádně užít. Pokaždé, když si pomáhám sám, si Irenu představuju. Jaké by to bylo. Zažít znovu ženu, která mě chce. Držím se, nechci udělat nic špatného. Ale nemůžu si pomoct. Bojím se, zda se to s Anetou po porodu zase změní, nebo už navždycky bude jen máma.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články