Nádherná dcera Sylvestera Stallonea: Sistine udává trendy a touží kráčet ve stopách legendární Kate Moss

Nádherná dcera Sylvestera Stallonea: Sistine udává trendy a touží kráčet ve stopách legendární Kate Moss
Zdroj: Shutterstock
Na letošní premiéře filmu Midnight in the Switchgrass se Sistine představila v hedvábných minišatech a zlatých sandálech na vysokém podpatku.V roce 2019 dorazila na premiéru filmu 47 metrů: Mimo klec v modrých minišatech s dlouhým rukávem.Sistine často chodí do společnosti se svým slavným otcem Sylvesterem i sestrami Sophií a Scarlet. A stejně často je doprovází také máma Jennifer. Celá rodinka tak nesměla chybět ani na premiéře 47 metrů: Mimo klec.Na filmovém festivalu v Cannes 2019 se Sistine objevila v této stříbrné róbě.+ 3 fotky+ 4 fotky

Jestli se herci Sylvesteru Stalloneovi (75) něco opravdu povedlo, pak je to série filmů o Rockym, pevné svalstvo, jímž se chlubil ve svých nejlepších letech, a druhorozená dcera Sistine. Třiadvacetiletá kráska má slibně rozjetou modelingovou kariéru i vytříbený styl, který se může pro mnoho žen stát inspirací.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 12. 10. 2021 09:00

Sistine Rose přišla na svět jako druhá ze tří dcer akčního hrdiny Sylvestera Stallonea a bývalé topmodelky Jennifer Flavin (53). Zatímco po tátovi zdědila plné rty, po mámě nevšední krásu.

První přehlídka pro Chanel

Už odmala bylo jasné, že tato dívka rozhodně neskončí jako pokladní v supermarketu. Coby osmnáctiletá podepsala smlouvu s modelingovou agenturou IMG Models a už v prosinci 2016 předváděla v Paříži oblečení značky Chanel. "Splnil se mi sen! Stále nemohu uvěřit tomu, že mojí první přehlídkou bude právě ta pro Chanel," rozplývala se brunetka na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Sistine (@sistinestallone)

Zkouší štěstí i na filmovém plátně

Krom toho má pilná studentka mediální komunikace ještě další cíl. Ráda by kráčela ve stopách své hrdinky Kate Moss (47). Našlápnuto k tomu má slušně. Krom Chanelu předváděla pro Dolce & Gabbana a objevila se také na titulní stránce Elle Russia či v magazínu Glamour.

K tátově potěše jí není cizí ani svět filmu. Ve dvaceti debutovala rolí Nicole v hororu 47 metrů: Mimo klec a letos se v kinech objevil její další film Midnight in the Switchgrass. S mámou Jennifer a sestrami Sophií (25) a Scarlet (19) navíc velmi často doprovázejí Sylvestera na filmové premiéry.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Sistine (@sistinestallone)

Špagetová ramínka i kůže

Co se týče stylu, je na Sistine na první pohled znát, že se narodila v Kalifornii. Zbožňuje topy se špagetovými ramínky, proklatě sexy džínové šortky, roztrhané džíny, kožené křiváky, barevné šaty a motorkářské boty. Její look plážové holky pak dotahují k dokonalosti zlaté lokny a bronzově opálená pleť.

Pokud zrovna nevyráží ve zmíněných outfitech na festival Coachella nebo zápas svého oblíbeného basketbalového týmu LA Lakers, dává ve společnosti přednost dlouhým šatům s odhalenými rameny a zády. Ať tak či tak, styl Sistine Stallone je šik!

Zdroje informací:

Vogue.fr

Stylebistro.com

Wikipedia.org

IMDb.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články