Kabelky podle Kate Middleton: Jakými kousky dotahuje své outfity k dokonalosti?

Kabelky podle Kate Middleton: Jakými kousky dotahuje své outfity k dokonalosti?
Zdroj: Shutterstock
Midi Mayfair Bag, Deep Shine Midnight Blue Small Croc, Aspinal of London, 10 600 korunEssential Tote, Peony Saffiano, Aspinal of London, 3300 korunEllipse clutch, Jimmy Choo, 18 500 korunLe Pliage 'Original' S, Longchamp, 2400 korun+ 6 fotek+ 7 fotek

K britské vévodkyni Kate neodmyslitelně nepatří jen šik kabátky, jehlové podpatky a vždy elegantní šaty, ale také kabelky, které umí dokonale sladit se zbytkem outfitu. Pojďme se podívat na nejzajímavější kousky z její sbírky. A třeba se i trošku inspirovat.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 28. 09. 2021 10:00

Zatímco v současnosti dominují Katině šatníku kabelky značek LK Bennett, Mulberry, Smythson, Jimmy Choo a Aspinal of London, dříve tomu tak nebylo.

Vývoj stylu Kate Middleton

V době, kdy začínala randit s princem Williamem, dávala přednost minimalistickému stylu a přírodním barvám. Důkazem toho jsou kabelky francouzské značky Longchamp, které si s sebou brala na Univerzitu v St. Andrews a i později na první společné akce s následníkem britského trůnu. Kate na nich oceňovala především praktičnost a také odolnost vůči nepříznivému počasí, jíž jsou tyto kabelky pověstné.

Jak jí ale přibývalo královských povinností, její styl se postupně měnil. Začala sahat po elegantnějších, velikostně skromnějších, zato cenově mnohem náročnějších kouscích zejména domácí provenience. Nepohrdne ale ani kabelkami značek Dolce & Gabbana či Chanel.

Ať již před 20 lety nebo dnes, jedno mají outfity Kate Middleton společné. Volbou kabelky jen zřídka šlápla vedle.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Katemiddletonstyle.org

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články