Hanka (33): Švagr mi svou aférkou zničil nejdůležitější den mého života

Hanka (33): Švagr mi svou aférkou zničil nejdůležitější den mého života
Zdroj: Freepik

Hanka znala Honzu odmalička a když se z přátelství stal vážný vztah, věděla, že to je ten pravý muž na celý život. Začali proto plánovat svatbu. Jenže nejdůležitější den jejího života nakonec dopadl katastrofálně.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 10. 07. 2021 12:00

Můj švagr Pepa (42) je neskutečný sukničkář. Chodil snad s každou ženou z naší vesnice. Jeho choutky jdou samozřejmě ještě dál. Opravdu neznám nikoho, koho by se nepokusil sbalit. Podivuhodné je, že můj současný manžel Honza (35) je natolik odlišný, i když jsou to bráchové.

Plánovali jsme svatbu

S Honzou se známe snad od malička. Naše rodiny se kamarádily, vždycky jsem ho měla v lásce, ale teprve nedávno naše přátelství vyústilo ve vztah. Hned jsem věděla, že je to muž, se kterým chci zůstat. Budu doufat, že jsem se nespletla.

Po dvou letech chození mě Honza požádal o ruku, a tak jsme začali plánovat svatbu. Moc jsem se na ni těšila. Měl to být hlavně můj den. Všechno se mělo točit kolem mě a Honzy, ale skutečnost byla úplně jinde. Honza si vybral za svědka právě Pepu, a to byl kámen úrazu.

Bylo mi jasné, že si Pepa přivede na svatbu svojí nejnovější známost. Už dopředu jsem se děsila, kdo to asi bude. Asi zase nějaká přemalovaná prsatá blondýna, jak to má Pepa ve zvyku.

Rvačka na svatbě

Nemýlila jsem se, když nadešel den D. Pepa nám přestavil Soňu - prsatou blondýnu v růžových šatech. Nepřišla mi nějak moc zlá, a tak jsem se uklidnila. Žádný horor na mojí svatbě se konat nebude. To jsem se ale dost přepočítala. Ještě před samotným obřadem začala neskutečná hádka.

Jeden z našich společných známých si přivedl jako doprovod ženu, kterou Pepa také okouzlil, a která, jak se dušovala, s ním chodí už dva měsíce. Když zjistila, že je Pepa na svatbě v doprovodu oné blondýny, neváhala a šla situaci řešit. Začala jí nadávat, řvát na ni a byla hodně sprostá. Blondýna si to samozřejmě nedala líbit a vlepila jí facku. A v tu chvíli se obě ženy do sebe pustily. Pepa jen stál opodál a blbě se usmíval. Bylo mi jasné, že je rád.

Jeho problém za něj museli řešit ostatní svatebčané. Obě ženy od sebe odtrhli a řekli jim, že na obřad nemohou, dokud se neuklidní. Mně ale zbyly jen oči pro pláč, z dokonalé svatby, která měla být hlavně o mně a o Honzovi, nebylo nic. Všichni zase mluvili jen o Pepovi a jeho avantýrách.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články