Týna (27): Poslala jsem kamarádovi svého partnera nahé fotky. Stalo se něco, co jsem nečekala

Týna (27): Poslala jsem kamarádovi svého partnera nahé fotky. Stalo se něco, co jsem nečekala
Zdroj: Freepik

Týna se zbláznila do nejlepšího kamaráda svého partnera, stačilo jí k tomu pár zpráv. Nadbíhala mu a toužila, aby se právě on stal jejím novým přítelem. Adam měl ale jiné plány. A tak když mu Týna poslala několik svých nahých fotek, reagoval na to dost nečekaně.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 02. 2022 13:00

Vždy jsem byla tak trochu divoká, měla jsem ráda pozornost. S přítelem Jardou jsme měli fajn vztah, ale už jsme spolu byli čtyři roky. Zkrátka trochu nuda. Jeho nejbližší kamarád Adam byl vždycky kus a mně se líbil. Když mi jednou popřál k narozeninám, začali jsme si psát. Zeptala jsem se, jak se má a konverzace se příjemně rozvinula. A to byl vlastně začátek všeho.

Nemohla jsem si pomoct

Zkrátka mě bavilo to tajemno. Jak jsme na sebe pomrkávali, kdykoliv jsme se viděli. Adam měl holku Káju. Byli spolu zhruba jako my s Jardou a Adam několikrát přiznal, že už to také není žádná vášeň. Toužila jsem se mu líbit. Hodiny jsem si vybírala oblečení, když jsme se měli potkat. Sice jsme se nikdy neviděli o samotě, ale flirtovali jsme spolu ostošest, zejména po zprávách. Divím se, že si toho Jarda nevšiml.

Lichotil mi a mně to vyhovovalo. "Čímže si Tě ten Jarda zasloužil?" psal mi často. Dělalo mi to dobře. Rychle jsme přešli ke konverzacím, které měly erotický nádech. Došlo to tak daleko, že jsem si při sexu s Jardou představovala Adama. Jeho tělo, vyrýsované svaly, smyslný pohled... Bylo toho tolik, po čem jsem toužila, a zároveň jsem věděla, že nemůžu Jardu zradit. Zrazovala jsem ho už teď až dost. Ale nemohla jsem si pomoct.

Upozorňovala jsem na sebe, aby mi psal

Až příliš daleko to začalo zacházet ve chvíli, kdy jsem se přistihla při tom, že toužím být jeho přítelkyní. Zkrátka mi Adam přišel skvělý, zajímavý, neokoukaný. Stokrát lepší než Jarda. Naznačila jsem mu to a naše konverzace se tehdy začaly měnit. Adam byl najednou odtažitý. Docházelo mi, že jsem na velmi tenkém ledě. Byla jsem ale odhodlaná ho dostat.

O co méně mi Adam odepisoval, o to víc jsem mu psala já. Dávala jsem příspěvky na sociální sítě, upozorňovala na sebe, doufala, že na něco zareaguje. To se ale nestalo. Měla jsem vztek a chovala se jako nána. Poblázněná puberťačka, která touží po nejlepším příteli svého partnera. V tu dobu ještě absolutně bez výčitek.

Bojím se, co si o mně myslí

Jednou jsem popíjela s kamarádkou Maruškou a trochu jsme to přehnaly. Někdy kolem půlnoci jsem Adama přesvědčovala, aby za námi přijel. To se sice nestalo, ale začali jsme si vyměňovat hodně žhavé zprávy na to, že to byl kamarád mého přítele. A že já jsem vůbec měla přítele. Poslala jsem mu několik svých nahých fotek. Dodnes toho lituju. Adam mi už neodepsal.

Když jsem druhý den vystřízlivěla, věděla jsem, že je to obrovský malér. Poslala jsem Adamovi zprávu: "Omlouvám se, to jsem asi přehnala." Přečetl si ji, ale zůstala bez reakce. Od té doby se skoro nebaví ani s Jardou a k nám už nejezdí. Když jsem se Jardy ptala, co se stalo, řekl, že neví.

"Možná zas Adam někde nahání na tajňačku holky, to by mu bylo podobný," odvětil jen. Vůbec nevím, co se Adamovi tenkrát honilo hlavou. Co si o tom myslí. Nikdy mi na žádnou z otázek neodpověděl. Jen se po něm slehla zem. Dnes lituji, že jsem se s ním vůbec kdy dala do řeči, a doufám, že se to Jarda nikdy nedozví...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články