Ema (26): Zamilovala jsem se do přítele své kamarádky. Dopadlo to nejhůř, jak mohlo

Ema (26): Zamilovala jsem se do přítele své kamarádky. Dopadlo to nejhůř, jak mohlo
Zdroj: Freepik

Ema se dostala do nezáviděníhodné situace. Zamilovala se do přítele svojí kamarádky. Po třech měsících ale zjistila, že jen naletěla jeho lžím, a teď neví, co dál.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 13. 02. 2022 13:00

Artur (29), přítel mé kamarádky, se zachoval jak prvotřídní grázl. Naletěla jsem mu já i Adéla. Lhal mi do očí, sliboval mi, že se s ní rozejde, že jsem láska jeho života. Všechno to byly jen lži. Vrátil se zpátky k ní.

Do Artura jsem se zamilovala na první pohled

Adélu (27) bych nenazvala svou nejlepší kamarádkou, je to spíš jen známá. Vidíme se párkrát do roka a že bychom si byly nějak zvlášť blízké, o tom se mluvit nedá. Poznaly jsme se v práci, chvíli jsme byly kolegyně, dokud mě nadřízení nepřevedli jinam. A právě práce je to jediné, co nás spojuje. Nebýt jí, neměly bychom se spolu o čem bavit.

Proto jsem neměla ani velké výčitky svědomí, když jsem se zamilovala do jejího přítele. Představila nás na jedné letní akci. Artur mi tam naprosto učaroval, byl pohledný, zábavný a inteligentní. Jelikož s Adélou tou dobou chodil jen krátce, na akci nikoho neznal a jediný, kdo se tam s ním bavil, jsem byla já.

Sliboval mi, že se s Adélou rozejde

Trvalo dva měsíce, než jsem Artura znovu uviděla. Narazili jsme na sebe náhodou a když mě pozval na kávu, s nadšením jsem souhlasila. Tam se teprve ukázalo, jak moc si rozumíme. „Krásně se mi s tebou povídá,“ řekl mi po schůzce Artur. „Nechtěla by ses vídat častěji?“ navrhl.

Začali jsme se scházet pravidelně, těšila jsem se na něj jako malá holka. Po několika rande i jemu začínalo být jasné, že mezi námi něco vzniká. „Jsi úžasná žena, Emo. Mám tě moc rád. Slibuju ti, že se do měsíce s Adélou rozejdu a budu jen tvůj,“ pošeptal mi.

Nakonec jsem zjistila pravdu

Tím mě přesvědčil, že to se mnou myslí vážně. Naše schůzky se z kaváren a čajoven přesunuly ke mně do ložnice. Intimní vztah jsme spolu udržovali další měsíc a půl, než mi došlo, že jsem naletěla. S Adélou se Artur nikdy neměl v plánu rozejít. Byla jsem pro něj jen povyražením, nic jiného jsem pro něj neznamenala.

Od té doby váhám, jestli Adéle sdělit, co je její přítel zač. Problém je, že když jí to řeknu, usvědčím i sebe. Je proto lepší mlčet, nebo jít s kůží na trh? Ještě nevím, jak se rozhodnu.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články